'G.Saray'a verilen penaltı utanç verici!'

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Pierre van Hooijdonk, hakem Özgür Yankaya'nın Gençlerbirliği maçında Galatasaray lehine verdiği penaltıyı 'Utanç verici' olarak değerlendirdi

'G.Saray'a verilen penaltı utanç verici!'
'G.Saray'a verilen penaltı utanç verici!'
GİRİŞ 09.03.2013 08:04 GÜNCELLEME 09.03.2013 08:12
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Galatasaray - Gençlerbirliği maçında hakem Özgür Yankaya'nın Didier Drogba'nın düşürülmesi üzerine çaldığı penaltı, eski Fenerbahçeli Pierre van Hooijdonk'un tepkisini çekti. Yankaya'nın çaldığı penaltıyı kişisel Twitter hesabından yorumlayan Hooijdonk, "Hakem, Galatasaray'a penaltıyı 'vererek' utanılacak bir karara daha imza attı. Hemen Fenerbahçe demeyin, ben sadece dürüstüm" ifadelerini kullandı. 2001-03 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Pierre van Hooijdonk, sarı-lacivertliler adına çıktığı 53 maçta 32 kez fileleri havalandırmıştı.

YORUMLAR 45
  • adem cetin 11 yıl önce Şikayet Et
    way be. way be adamdaki dürüstlüğe bak tam bir dürüstlük timsali ama nedense eli ile gol atarken o zmanlar dürüst degildi demekki dürüstlük yaş ilerledikce gelişiyor
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    ebu cehiller sarmış burayı:):):):)..... .....ne söylesen boşş..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım şikeci olsa içeri alırlardı 6.5 yılmı ceza varya? niye içeri almıyorlar?....cahil gs taratarları?..... ...buna cevap bile verme bilginiz yok sizin? madem aziz yıldırım ceza aldı uygulanması lazım değilmi?? bunu cevaplayın? ..sizin futbol bilginize karnımla gülerim be!....bende çenemi yoruyorum?
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 11 yıl önce Şikayet Et
    adam orda baraja yön vermeye çalışıyo liselim.... şikeci takımın laftan anlamaz taraftarı olan şahsına daha fazla bir şey söyleme gereği duymuyorum iyi akşamlar liselim... :)
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    ottoman liseli(?) olduğun için söylüyorum bir şey öğren?..... ...şike davasında 14 tahkim hukukcusu şike yoktur diye karar vermesine binaen 3 hakim delil olmamasına rağmen ceza verdi? akabi,nde 16.ncı ağır ceza Mahkemesi 5 yıl erteleme verdi? neden? ..bir kere suç üstü yok?, şike yapıldığına dair delil yok sadece tapeler var ama tapeler delil sayılmıyor?..verilen kararlar üç hakimin ince ayar çekilmiş şahsi kararları ,,16.cnı mahkemenin kararı doğrultusunda 5 yıl aynı suç işlenmez ise hiç suç işlenmemiş gibi olacak? ..bunları öğren? büyüğünce sende oatır patır iftira atmazsın?.senden küçüklere birşeyler anlatırsın?..:):):):):):):):).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle