Beşiktaş'ın konuğu Karabükspor / 11'LER

Dentinho ve Gökhan Süzen'li Beşiktaş, 2013'ün ilk galibiyetini almak için bugün sahaya çıkıyor. İnönü Stadı'nda oynanacak Kardemir Karabükspor karşılaşması saat 20.00'de başlıyor.

Beşiktaş'ın konuğu Karabükspor / 11'LER
Beşiktaş'ın konuğu Karabükspor / 11'LER
GİRİŞ 01.02.2013 08:04 GÜNCELLEME 01.02.2013 18:52

Önce Belediye beraberliği, ardından Galatasaray yenilgisiyle 2013 yılına  kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, takviyeli kadrosuyla ilk kez İnönü  Stadı'na çıkıyor. Ligin devre arasında kadrosunu güçlendiren Kara  Kartallar, İstanbul Büyükşehir Belediye'den Gökhan Süzen, Shakhtar  Donetsk'ten Dentinho ve son olarak da Al Saad'tan Mamadou Niang'ı  renklerine bağladı. Bu futbolculardan Gökhan ile Dentinho, bugün ilk kez  İnönü Stadı'na ayak basacak. Bir diğer yeni transfer Mamadou Niang ise  tribündeki yerini alacak. Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak olan  Siyah-Beyazlılar'ın zorlu mücadelesi saat 20.00'de başlayacak.
Lig TV'den naklen ekranlara gelecek olan mücadelede hakem Yunus Yıldırım  düdük çalacak. 3 cezalı var Siyah-Beyazlılar'da eksiklerin çokluğu da  dikkatlerden kaçmıyor. Roberto Hilbert, Tomas Sivok ve Veli Kavlak,  cezaları nedeniyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Muhtemel İlk 11'ler
Beşiktaş: McGregor, M.Akgün, İ.Toraman, Ersan, Gökhan, Necip, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Dentinho, Almeida
K.Karabükspor: Bora, Erdem, Mabiala, Deumi, Seric, Yiğit, Birol, Güven, Ahmet İlhan, Lua Lua, İlhan Parlak
Stat: İnönü
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Yunus Yıldırım