Beşiktaş Carvalhal'a karşı

Sezona radikal değişikler yaparak başlayan Kartal ilk maçında belalısı İstanbul BŞB'ye konuk oluyor.

Beşiktaş Carvalhal'a karşı
Beşiktaş Carvalhal'a karşı
GİRİŞ 19.08.2012 12:36 GÜNCELLEME 19.08.2012 13:17

Siyah beyazlılar Olimpiyat Stadı'nda hiç deviremediği rakibini bu kez mağlup edip şeytanın bacağını kırmak istiyor. Sezona Beşiktaş'ın eski çalıştırıcı Carlos Carvalhal ile başlayan İBB ise geçen sezon Galatasaray'a yaptığı sürprizi bu kez Beşiktaş karşısında gerçekleştirme peşinde.

Siyah beyazlılarda zorlu randevu öncesi sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Mehmet Akgün, Allan McGregor ile 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Mertcan Aktaş kadroda yer almıyor. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Ricardo Quaresma'da karşılaşmada forma giymiyor.

Geçen sezonki iskelet kadrosunu koruyan İBB'de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Dışarıda galibiyeti yok

Beşiktaş, galip gelmekte en çok zorlandığı rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında son 5 resmi maçı da kazanamadı.

Süper Lig'de 2010-2011 sezonundaki her 2 maçı da yitiren siyah-beyazlılar, aynı sezon Kayseri'de oynanan Türkiye Kupası finalinde karşılaştığı rakibine 2-2 biten normal süre ve uzatma dakikaları sonrasında ancak penaltı atışlarıyla 4-3 üstünlük kurarak, kupayı müzesine götürdü.

Beşiktaş, geçen sezonki lig maçlarında ise İnönü Stadı'nda 1-1, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ise 2-2 berabere kaldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda galibiyeti yok

Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda daha önce yaptığı 6 resmi maçı da kazanamadı.

Siyah-beyazlılar, 5'i Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı 6 resmi maçın 3'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, hiç galip gelemedi.

İBB-BEŞİKTAŞ

STAT: Atatürk Olimpiyat SAAT: 20.00 HAKEM: Özgür Yankaya YAYIN: Lig TV

İBB: Eduardo, Cihan, Geraldes, Can, Ekrem, Visca, Holmen, Gökhan, Taner, Tom, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvahal

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, İbrahim T., Uğur Boral, Necip, Fernandes, Veli, Olcay, Mustafa, Almeida TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

KAYNAK: LİGTV