Kaldırımlar '4 büyüklerin' renklerine boyanacak

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, kent merkezinde kaldırımların Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un renklerine boyanacağını belirtti.

Kaldırımlar '4 büyüklerin' renklerine boyanacak
Kaldırımlar '4 büyüklerin' renklerine boyanacak
GİRİŞ 16.08.2012 14:50 GÜNCELLEME 18.08.2012 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sedefçi, Edirne Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında, Talatpaşa Caddesi'ndeki kaldırımların, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Edirnespor'un renklerine boyanacağını, bazı futbolcu isimlerinin de kaldırım taşlarına yazılacağını söyledi.

Çalışmalar tamamlandıktan sonra açılış törenine Rıdvan Dilmen ve Tanju Çolak gibi ünlü sporcuları davet etmek istediklerini anlatan Sedefçi, ''Talatpaşa Caddesi'ndeki kaldırımlar, futbol takımlarının renkleri ve sporcuların isimleriyle süslenecek. Takım renklerinin yanı sıra eski ve yeni sporcuların isimleri de kaldırım taşlarının üzerinde yer alacak. Kaldırımlarda, görme engelliler için de özel bölümlere yer veriyoruz. Çalışmayı Ekim ayında bitirmeyi planlıyoruz'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ARNAVUT 11 yıl önce Şikayet Et
    ayrımcılığın daniskası,. hemde resmi bir kurum ile yapılıyor..futbolda bu kulüplere her platformda yapılan çifte standarda yeni bir örnek.sanki ülkede sadece bu dört takım var.hadi bırak ülkeyi kendi şehrinin takımını bile hiçe sayan bir belediye başkanı.insan en azından ayıp olmasın diye edirnesporuda katar içine dicem ama birilerine şirin görünecekler ya.
    Cevapla