Cimbom Digiturk'ten çekiliyor mu?

TFF'nin şike ve teşvik primine küme düşme cezası verilmesini öngören 58. maddenin kaderinin belirlenmesi için aldığı genel kurul kararı, Galatasaray'ı ayağa kaldırdı.

Cimbom Digiturk'ten çekiliyor mu?
Cimbom Digiturk'ten çekiliyor mu?
GİRİŞ 31.12.2011 12:23 GÜNCELLEME 31.12.2011 12:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bununla ilgili sert bir bildiri yayımlayan Cim-Bom'un yaptırımlarının daha da artacağı vurgulandı.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Yılbaşı tatili için İsviçre'de bulunan Başkan Ünal Aysal'ın, salı günü İstanbul'da olacağı ve alınacak kararların yönetim toplantısında tartışılacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılıların, "Sonucu belli bir sürecin parçası olmak istemiyoruz" tezinden hareket ettiği ve ilk tepkinin Kulüpler Birliği toplantısında gösterileceği ifade edildi. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün sarı-kırmızılı kulübü temsil edeceği toplantıda, Galatasaray'ın gerekirse Kulüpler Birliği'nden ayrılma restini öne süreceği dile getirildi.

Galatasaray Yönetimi içinde, gündeme getirilen diğer bir konu ise gerekirse havuzdan çekilmek... Yayıncı kuruluş Digitürk'ün Türk Futbolu'na yön verdiği yönündeki iddialardan rahatsız olan bazı idareciler, 'Havuzdan çekilelim. Maçlarımız GS TV'de yayınlanır. Gelirlerimiz bugünkünden az olmaz" görüşünü ortaya attı. Ancak bunun için, yayıncı kuruluşun ya da TFF'nin sözleşmeyi iptal etmesi gerekiyor. Naklen yayın ihalesi sırasında TFF'ye verilen taahhütnameden dolayı sarı-kırmızılılar ancak bunun sonrasında havuzdan ayrılabiliyor.

Galatasaray'ın 26 Ocak'taki genel kurulda bütün delegeleri ile yer alacağı vurgulandı. Burada açık oylama isteyen sarı-kırmızılı yönetim, mevcut talimatı savunarak güvensizlik ortamı yaratmamak için uğraş verecek.

Ligden çekilme konusunu kesinlikle gündeme getirmezken, taraftara da miting hazırlığında bulunmamaları çağrısını yapacak. Bu arada bazı Bank Asya ve 2. Lig ekipleri sarı-kırmızılı yöneticileri arayarak, bildiri nedeniyle kutladı.

Sade bildiri!

Önceki gün yeni bir bildiri krizinin daha patlak verdiği, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün kaleme aldığı metnin yumuşatılarak siteye konduğu ortaya çıktı. 2. Başkan Ali Dürüst ile Başkan Yardımcısı Refik Arkan ve yöneticiler Mete Başol ve Sedat Doğan'ın hazır katıldığı yönetim toplantısında bildirideki bazı ağır ifadelerinin üzerinin çizildiği ve daha sade hale getirildiği belirtildi. İsviçre'de bulunan Başkan Ünal Aysal'ın metnin son halini gördükten sonra yayınlanması iznini verdiği bildirildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • israfil yücetepe 12 yıl önce Şikayet Et
    cem yılmaz: hadi! hadi! yap!. zaten borç içinde, bir de oradan gelecek paradan mahrum olmak istemezler. digitürk verilerine bakılırsa, abonelerin %57'si fenerli, geri kalanlar da şurdan burdan. valla çekildiği gün fenerliler digitür kampanyası düzenler ve giptal edenlerin üç misli yeni abone elde eder digitürk! cem yılmazın ağzıyla: hadi! hadi! yap!
    Cevapla
  • SELÇUK SÜREN 12 yıl önce Şikayet Et
    Çekilecekmiş.... Beleş stadınızdan da vaz geçersiniz şimdi.Ne yaparız sonra?Havuzdan çık da gör bakalım dünya kaç bucakmış.Fener in altında kaldınız,ezilirsiniz bu sefer...
    Cevapla