Mert Hakan'dan transfer açıklaması! 'Sezon sonu...'

Demir Grup Sivasspor'da gösterdiği performans ile Süper Lig devlerini ve Avrupa'da birçok takımı peşine takan Hakan Mert Yandaş geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mert Hakan'dan transfer açıklaması! 'Sezon sonu...'
Mert Hakan'dan transfer açıklaması! 'Sezon sonu...'
GİRİŞ 26.03.2020 10:43 GÜNCELLEME 26.03.2020 10:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig devlerini ve Avrupa'da birçok takımı peşine takan Hakan Mert Yandaş geleceği ile ilgili Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

 

 

‘Buz dolabıyla mesafeliyiz’ 

Bu süreçte en önemli olan kısım beslenme. Çünkü insan evde olunca sürekli bir şeyler yiyesi geliyor. Bu yüzden buz dolabından büyük ölçüde uzak durmaya çalışıyorum. Zaten sezon içinde beslenmeme çok dikkat ediyorum. Bu konuda özel destek alıyorum. Şimdi de aynı programı uyguluyorum. Su ve taze sıkılmış meyve sularını da oldukça fazla tüketmeye çalışıyorum. Henüz kilo almadım, almaya da hiç niyetim yok.

 

 

‘Bu süreçte öğrendik ki...’ 

Tabii ki evde olmak bizim alışkın olduğumuz bir durum değil. Ama bu süreç bunu gerektiriyor. Sevdiklerimiz için, herkes için en doğrusu bu. Şanslıyım ki ailem yanımda ve onlarla birlikteyim. Ailesi uzakta olan ve onları merak eden arkadaşlarımız var. Bu sürecin hepimize öğrettiği en önemli şey; sahip olduklarımızın değerini bilmek. Şu an takımla idman yapmak, maça çıkmak, sevinmek ve üzülmek... Tüm bu duyguları şimdiden özledik. İnşallah sağlıklı bir şekilde hep beraber dönebiliriz.

‘Sivas’tan bir yere gitmiyorum’ 

Liglere ara verilmeden önce son idmanda küçük bir sakatlık yaşamıştım. Bu yüzden tedavim var. Sivas’tayım ve her gün tesise gidip tedavi oluyorum bir yandan da mümkün olduğu kadar fiziksel çalışmalarıma devam ediyorum. Şu anda herkes gibi benim de tek düşüncem bir an önce bu süreci atlatmak.

‘Milli Takımı bekliyordum’ 

Milli Takım benim en büyük hedefim. Kendimi her zaman formayla hayal ediyorum. Bu sene de gösterdiğim performansla aday gösteriliyordum. Milli Takım’a yakıştırılmak bile çok değerliyken oraya gitmek herhalde tarif edilemez bir duygudur. En çok da bu süreçte bu üzdü beni. Çünkü Milli Takımımız’a çağrılmayı, kadronun açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyordum. Ancak nasip tabii ki. Daha önemli olan şu an bu süreci tek vatandaşımızın daha zarar görmeden geçirebilmemiz. Bu da büyük bir milli mücadele aslında. Hep beraber birlik olarak bu sürecin üstesinden gelebilmeliyiz.

Transfer açıklaması

Bu süreçte sanırım transfer en son konuşulacak şey. Şu an bunu hiç düşünmüyorum. Hedefimi konuşacak olursak; devre arasında Avrupa’dan ve Süper Lig’den öneriler vardı. Ben bir karar verdim; Sivas’ın yarım kalan hikayesini tamamlamak beni çok heyecanlandırdı. Bu teklifler ne kadar doğru yolda olduğumu gösterse de takımımdan başka bir şey düşünmek istemedim. Çünkü ben 2. Lig’den buraya geldim, bana verilen şansı kullanabilmek için elimden geleni yaptım. Bu süreçte bırakıp gitmek asla bana yakışmazdı. Sezon sonunda zaten sözleşmem bitiyor, o zaman en doğru kararı vereceğim inşallah.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • Ela 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas tan başka bir takıma gitmezsin umarım Mert Hakan burda kendını göstermen daha kolay Avrupa hayalın varsa burda kalırsın diğer takımlar da kendını göstermen ve forma gıymen biraz daha zor o yüzden en doğru kararı ver ve Sivas’ta kal
    Cevapla
  • 05.Amasyali 4 yıl önce Şikayet Et
    sivas sporu 4.cü siraya düşürdünüz gitsen ne olur kalsan ne olur nasil buraya düşdük diye hesabinizi yapın birakin transfer içlerini
    Cevapla