Rıza Çalımbay: Ligleri bitirelim, oynanmasın!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, koronavirüs nedeniyle yarıda kalan sezonun sona erdirilmesi gerektiğini söyledi.

Rıza Çalımbay: Ligleri bitirelim, oynanmasın!
Rıza Çalımbay: Ligleri bitirelim, oynanmasın!
GİRİŞ 24.03.2020 21:10 GÜNCELLEME 24.03.2020 21:15
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ara verilen liglerin sonlandırılması gerektiğini söyledi.

beIN Sports'a yaptığı açıklamalarda oyuncuların rahat olmadığını kaydeden Çalımbay, "Oyuncu arkadaşlarımızın kafaları futbolda değil. Tedirgin haldeler. Şu an en önemli sorun bu. Arkadaşlarımıza program verdik, çok iyi çalışıyorlar. İnanılmaz uyum sağladılar. Sivas; doktorlar, bakanlar ne söylüyorsa harfi harfine yapan bir yer" ifadelerini kullandı.

Yabancı oyuncuların ülkelerine gitmek istediğini de kaydeden deneyimli hoca, "Ligi bitirelim şimdi, 'Lig oynanmıyor bu sene.' diyelim. Yabancı arkadaşlarımız ülkelerine gidemiyor, böyle bir şey de var. Gitmek istiyor, gidemiyor. Taraftarsız maç oynanması kadar kötü bir şey yok. Hazırlık maçı gibi. Konsantre olman zor, oyuncuyu konsantre etmen zor. Hiçbir futbolcu, hiçbir teknik direktör, bu sporun içinde olan hiç kimsenin bu şartlarda %100 konsantre olması çok zor." dedi.

 

 

YORUMLAR 129
  • Halil can 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman rıza hocam...! Diyen karantinaya gidiyor üstelik federasyonda arkandan dalga geçer.
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    1 golün bile şampiyonu yada düşeni belirlediği bir yarışta oynanmamış onca maça rağmen nasıl tescil edilebilir ki.. Şu an hiçbir takım hiçbirşeyi haketmiş değildir ne düşmeyi nede şampiyonluğu..Bu durumda tamamlanmamış bir yarışın kazananı kaybedeni olmamalıdır. Nihayetinde olağanüstü bir durum yaşıyoruz.
    Cevapla
  • mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    insanları anlamış değilim be arkadaş ağzı olan konuşuyor kiğeler sonuçlanacaksa küme düşme kalkar şampiyon lider takıma verilir ve liği hiç oynanmamış sayamazsın siz milletin aldığı ko nineleri birdahaki sene yeni sayacak sınız veya bukadar i nisanın beyin tınıya ödediği paraya nolacak beyin tivi gerimi ödeyecek liğ puan durumuna göre sonüş lanır zıraat türkiye kupasında kiğeler başlamadan oynanır ha zaten trabzon spor hakkı dır şampiyonluk
    Cevapla
  • Fatih Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence ilk 4 sıradaki takımlara birer şampiyonluk verilsin şampiyonluk ücreti dörde bölünsün lig bitirilsn. Küme hattında ki ve 1. Lig de ki takımlara yönelik de ayrı bir çalışma yapılmalı. Mesela seneye küme düşme hattındakiler ayrı bir lig gibi mücadele etmeli. 12,13,14,15,16,17,18 sıradakiler ile beraber. 1.lig deki ilk 7 de aynı şekilde mücadele etmeli
    Cevapla
  • Tatarr 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavasss
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Halamı kavga ediyoruz yazık bize yazık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle