Alpaslan Öztürk: Hakkımı helal etmeyeceğim

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk, TFF'nin seyircisiz oynama kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Alpaslan Öztürk: Hakkımı helal etmeyeceğim
Alpaslan Öztürk: Hakkımı helal etmeyeceğim
GİRİŞ 19.03.2020 00:41 GÜNCELLEME 19.03.2020 09:32
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligleri ertelemeyerek seyircisiz oynama kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

 

 

"HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM"

26 yaşındaki futbolcu yaptığı paylaşımda, "Virüsün tehdit ettiği tüm ligler ertelenmişken hala karar bekliyoruz. Eğer herhangi bir idman, kamp, yolculuk ve maç sırasında ben bu virüsü kapar ve 3 yaşındaki ikizlerime ya da 4 aylık hamile eşime bulaştırırsam sebep olan hiçbir yetkiliye hakkımı helal etmeyeceğim." dedi.

 

 

YILDIZ FUTBOLCULARDAN BÜYÜK TEPKİ

Süper Lig'de ve alt liglerde mücadele eden birçok futbolcu da sosyal medya hesaplarından ligler için erteleme kararı çıkmamasından dolayı büyük tepki gösterdi.

Radamel Falcao

Olcay Şahan

Mensah: Bu çok ciddi bir durum ama bize hala oynanamız için ısrar ediyorlar. Bizi gerçekten umursuyorlar mı?

Selçuk Şahin

Batuhan Karadeniz

YORUMLAR 131
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    güya topluma faydalı bir iş yapıyorsunuz da hakkınız var helal edecek topluma alın teriyle samimiyetiyle katkı yapanlar 2500 TL maaş alıyor senin gibilerde onların sırtından milyonlar alıyorsunuz hakkınız varsa helal etmeyin
    Cevapla
  • İsadem 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke adının hakkını verecek kadar yiğit olabilseydin. Sana hikayeyi anlatayım kısaca Sultan Alparslan Malazgirt savaşına giderken Bizans ordusunun sayısı Selçuklu ordusunun 3 katı kadar dı. Askerlerin bir kısmı bu nu görünce savaşmaktan korktular. Sultan Alparslan Atına binerek beyaz bir elbise giyip askerlere seslendi; ben kefenimi giydim de geldim, bazılarınızın savaşmaktan korktuğunuzu duydum savaşmak istemeyenler evlerine gidebilirler. Onlar evlerine gidip karılarının eteklerinin arkalarına saklansınlar der. Hikaye bu Alparslan, O yüzden dedim o isim sana hiç yakışmamış, istersen ismini değiştirmeyi bir düşün.
    Cevapla
  • Saffet 4 yıl önce Şikayet Et
    Doktor olsa tamam da futbolla devleti ya da insanlari korumuyor ki orneginiz cok sacma
    Cevapla
  • İsadem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim çocuğumuz, eşimiz yok, biz 2200 tlye 8 saat çalışıyoruz sizin gibi milyonlar almıyoruz. Biz kime hakkımızı helal etmeyeceğiz. Duygu sömürüsü yapma. Bu ülkede sadece sen evli ve çocuklu değilsin. Sağlık çalışanları ne yapsın, onlar da hakkını helal etmesin, çalışmayı bıraksınlar öyle mi. Yarabbim sen bizi bu gibi egoistlerden koru, onlardan uzak tut.
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    İzmirlinin hakimi varmis ha yunan ha İzmir fark nerede
    Cevapla
  • Uzunay 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar tırabzonu bekliyorlar yenildimi ertelerler onu toroğluna sorun obilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle