Mustafa Reşit Akçay: 3 maçtır geçmiş olsun denilmesi üzüyor

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Reşit Akçay: 3 maçtır geçmiş olsun denilmesi üzüyor
Mustafa Reşit Akçay: 3 maçtır geçmiş olsun denilmesi üzüyor
GİRİŞ 06.03.2020 22:50 GÜNCELLEME 06.03.2020 22:57
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını belirten Akçay, "Performansımız bence kötü değil ama 3 müsabakadır geçmiş olsun denilmesi bizi üzüyor, tebrikler gelmesini sağlamalıyız. Maçların sayısı çok azaldı, puan almak zorundayız, bunu ensemizde hissediyoruz ama çocuklarım mücadelesini de küçümseyemeyiz. Maçın bazı kırılma anları oldu, beraberliği sağlayabileceğimiz anlar oldu. Bu anlardan sonra bazı şeyler değişebilirdi. Üzgünüz, taraftarlarımıza da, bizi destekleyenlere de 3 puan hediye etmek isterdik. Ayakta durmaya, mücadeleye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 17
  • Doğrusöz 4 yıl önce Şikayet Et
    TS'nin hocası değil. A.Gücü'nün hocası olduğunu hatırlamışsındır umarım.
    Cevapla
  • Osman Şanver 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam, Mevcut imkanlarla ilkeli ve akıllı futbol oynatıyorsun. Puan kaybına rağmen verilmeyen penaltı için tek kelime söylemiyorsun. Adam gibi adamsın. Ankaragücü ligde kalacaktır. BAŞARILAR DİLİYORUM
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü nün feneri yenmesi çok kötü etkilemiş fenerlileri, hep beleş puan alacaklar, rakipler yatış yapacaklar öyle iyi değilmi. Dün gecede bjk 1-0 öndeyken adamların buz gebi penaltısı verilmedi belki 1-1 olacaktı ama Erman hocanın dediği gibi torpille hakemlik yapan ahbap çavuşlar gözlemciler adamların hakkını yedi.Hadi hakem görmedi peki VAR daki neye bakıyor.O arada ihtiya için lavaboyamı gitti acaba.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Hocam :)
    Cevapla
  • Ağrılı04 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener maçında kendini yırtan anadolu kulüpleri ondan sonra bir türlü toparlanmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle