Yeni Malatyaspor, Hikmet Karaman ile anlaştı

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un, teknik direktör Kemal Özdeş'in ayrılışından sonra Hikmet Karaman ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor, Hikmet Karaman ile anlaştı
Yeni Malatyaspor, Hikmet Karaman ile anlaştı
GİRİŞ 02.03.2020 20:19 GÜNCELLEME 03.03.2020 13:42
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın ile sezona başlayan, Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra ise Kemal Özdeş'i göreve getiren Yeni Malatyaspor yönetimi, alınan başarısız sonuçların ardından Özdeş ile de yollarını ayırdı.

Bunun üzerine teknik direktör arayışını sürdüren sarı siyahlıların temasa geçtiği Hikmet Karaman ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Son olarak Kayserispor'u çalıştıran Hikmet Karaman ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı ve gün içerisinde sözleşme imzalanacağı belirtildi.

 

 

YORUMLAR 22
  • Kuzeybati 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah utandirmasin toparlar inş hikmet hoca daha adamcagiz adım atmadan karalamaya başlar bizim taraftar takim düşse en başta bizim çoğu Malatya li bayram edecek gibi 2 maç kazanilsa şimdi kotuleyenler yere göğe sigdiramaz
    Cevapla
  • tandoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık oldu malatya ya bu adamın son 3 -4 yılına bakın görürsünüz vizyonunu, karıncaları top oynarken
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    kayseriden beri boşta atamadı kendini bir yere.. sevindim :)
    Cevapla
  • Boran 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitti gittiiiiii gittigittigitti malatyam gitti.Bu adam küme düşürmesiyle meşhur tırışkadan bir hoca bile değil.Gevrek yaktın malatyayı.
    Cevapla
  • kanka44 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Ravcı bunların hepsinden daha iyi takımda direktörlük bir durum yok futbolcularda ruhmu kalmadı paramaı kalmadı anlamadık gitti birşeyler ters gidiyor BU HAFTA KONYA maçını alamazsak takım kesin düştü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle