Galatasaray'dan üst üste 8. galibiyet!

Süper Lig'de 24. hafta maçında Galatasaray sahasında ağırladığı Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ederek üst üste 8. galibiyetini aldı.

Galatasaray'dan üst üste 8. galibiyet!
Galatasaray'dan üst üste 8. galibiyet!
GİRİŞ 01.03.2020 20:53 GÜNCELLEME 01.03.2020 21:44
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'ndaki mücadeleyi Galatasaray 3-0 kazandı.

 

 

Galatasaray'ın golleri 3. dakikada Donk, 33 ve 69. dakikalarda Falcao'dan geldi.

Galatasaray bu sonuçla puanını 48'ye yükseltti. Gençlerbirliği ise 27 puanda kaldı.

 

 

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Gençlerbirliği ise evinde Antalyaspor'u konuk edecek.



Galibiyet serisi 8’e çıktı

Süper Lig’de son 7 maçından galip ayrılan Galatasaray, bu seriyi Gençlerbirliği karşısında da sürdürdü ve üst üste 8. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar böylece bu sezon ligde en uzun galibiyet serisi yakalayan takım oldu. Cimbom, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ni mağlup etme başarısı gösterdi. Aslan söz konusu müsabakalarda 24 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü.

Evinde 7 maçtır yenilmiyor

Türk Telekom Stadyum’ndaki lig maçlarında en son Medipol Başakşehir’e kaybeden Galatasaray, bu müsabakanın ardından rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Cimbom, oynadığı 7 karşılaşmada 6 kez sahadan galip ayrılırken, 1 defa da berabere kaldı.



Futbolcular golden asker selamı verdi

Galatasaray’ın 3. dakikada Ryan Donk ile bulduğu golden sonra İdlib’te şehit olan Mehmetçikler unutulmadı. Sarı-kırmızılı futbolcular golün ardından hep birlikte ‘Asker selamı’ vererek destekleri gösterdi.

Galatasaray: 3 - Gençlerbirliği: 0

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Arda Kardeşler, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Ömer Bayram (Dk. 74 Emre Akbaba), Feghouli (Dk. 84 Sekidika), Taylan Antalyalı, Onyekuru, Falcao (Dk. 79 Andone)

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Ahmet Oğuz, Toure, Flavio, Halil İbrahim Pehlivan, Yasin Pehlivan, Baiano, Candeias (Dk. 64 Nadir Çiftçi), Berat Özdemir (Dk. 64 Diallo), Sessegnon, Sio (Dk. 83 Rahmetullah Berişbek)

Goller: Dk. 3 Donk, Dk. 34 ve 69 Falcao (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 11 Yasin Pehlivan, Dk. 30 Baiano, Dk. 37 Sio, Dk. 58 Candeias (Gençlerbirliği), Dk. 37 Donk (Galatasaray)

YORUMLAR 49
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da 32 maçta 2 galibiyet Türkiye'de 8 maç. Biz yemiyoruz bunları artık yeni senaryo kurgulayın. Başakşehir geçen sene şampiyon olması gerektiğini Avrupa'da gösterdi Gs gibi averaj takımı olmadı
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    yeni golcumuz donk masallah bos gecmiyor onu kadroda gorunce marcao ile defans emniyette
    Cevapla
  • memmet 4 yıl önce Şikayet Et
    boşuna kötülemeyin galatasarayı. bükemediğin bileği öpeceksin,adamlar hakediyo teknik direktör işini yapıyor. ülkenin en iyi en başarılı takımı varsa aksi söyleyin.sırf holiganlık adına hakkını yemeyin
    Cevapla
  • hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    gençler süt dökmüş kedi gibi oynadı. trabzona karşı oynayan gençlerden eser yoktu
    Cevapla
  • kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerbahçeli olarak galatasarayı tebrik ederim adamlar gerçekten güzel oynuyorlar bizim gibi vasat degil helal olsun fatih terime
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle