İsmail Kartal'dan tepki! 'Burada kul hakkı yeniliyor'

Süper Lig'in 23. haftasında Medipol Başakşehir'e Skrtel'in attığı son dakika golüyle 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İsmail Kartal maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'dan tepki! 'Burada kul hakkı yeniliyor'
İsmail Kartal'dan tepki! 'Burada kul hakkı yeniliyor'
GİRİŞ 24.02.2020 22:58 GÜNCELLEME 24.02.2020 23:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Maça dair yorumlarını paylaşan İsmail Kartal; "Bugün maça dair neyi planladıysak hepsi tuttu. İkinci yarı rakibin oyundan düşeceğini biliyorduk; fiziki olarak üstünlük kuracağımızı biliyorduk. Sonra ikinci yarı bir gol yedik ama hemen cevap verdik." dedi.

Mağlubiyeti hak etmediklerini belirten İsmail Kartal "Bugün en büyük şanssızlığımız iki stoperin olmamasıydı. Buna rağmen çok iyi mücadele verdik. İkinci yarı baskılı oynayan, galibiyeti isteyen bir Çaykur Rizespor vardı. Son dakikada hata mı desem, şanssızlık mı desem golü yedik. Biz bugün bu mağlubiyeti hak etmedik. Çok dirençli bir takımız, iyi oyun ortaya koyuyoruz. Biraz sabredersek karşılığını alacağımızı düşünüyorum." dedi.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Taraftarların kendisini istifaya davet etmesine yönelik de açıklamalarda bulunan Kartal, "Bugün Rizespor’un en az 34 puanı olabilirdi. Bu hesapları çok rahat yapabilirdik. Bazı noktalarda eksiklerimiz var. Dediğim gibi çalışıp uğraşacağız. Ben geldiğimden beri tribünler bana 'İstifa' diye bağırıyor. Ben Rizeliyim. Geldiğim günden beri bir hoşnutsuzluk var. Ortada bir yanlışlıklar var. Bize karşı yapılan hatalar var. Beni sevmeyebilirler ama bu armaya herkesin saygı göstermesi lazım. Orada bana istifa diye bağırmalarından takım da etkileniyor. Bu beni çok üzüyor. Burada herkesin bir hayatı ve ailesi var. Burada kul hakkı yeniliyor gibi geliyor bana. Bu işi yaptıranlar öbür dünyada bedelini ödeyecekler. Ben sokağa çıkıyorum herkes benimle resim çektiriyor. Ben Rize’de sevilen bir insanım ama stadyumda başka bir şeyle karşılaşıyorum. Beni buraya sosyal medya getirmedi, sosyal medya gönderemez” dedi.

YORUMLAR 13
  • Tonyukuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam artık kimse kul hakkı falan dinlemiyor. Bitti artık. Kimsenin umrunda değil.
    Cevapla
  • Kazim Peker 4 yıl önce Şikayet Et
    Birisi hakmi dedi bunca yaptiklarinizdan sonra utanmadan hala konusuyorsunuz beter olun insallah amin
    Cevapla
  • cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    İsmail hoca, sen Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapmış , Fenerbahçe'ye malolmuş bir isimsin. Ve hazımsızlıkları bu yüzden.
    Cevapla
  • Çamlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelen vuruyor. Giden vuruyor ayni. FB. Gibi.
    Cevapla
  • Buldozer 4 yıl önce Şikayet Et
    kesin olarak iddaa ediyorum o bağıran tayfa kesinlikle GS taraftarıdır.yıllar önce bir kaç kez duymuştum inanmamıştım ama gercekten doğruymuş
    Cevapla
  • Rizeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Rizesporun tüm maçlarına giderim. İsmail hoca kesinlikle başarısız değildir. Büyük maçlarda bile 5-6 bin taraftar maça gidiyor Rize'de onlarında yarısı istanbul takımlarını tutuyorlar. Taraftarın hiç bir maçta takıma katkısı yok. İşin başını Rizedeki GS taraftarları çekiyor. Sene başı vedatı bedeva gs ye verecekti Rize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle