10 kişilik Antalyaspor Podolski'yle 3 puanı kaptı!

Süper Lig'in 23. haftasında Antalyaspor, uzun süre 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.

10 kişilik Antalyaspor Podolski'yle 3 puanı kaptı!
10 kişilik Antalyaspor Podolski'yle 3 puanı kaptı!
GİRİŞ 23.02.2020 15:33 GÜNCELLEME 23.02.2020 15:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadele, Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

 

 

Antalyaspor, karşılaşmanın 8. dakikasında Fredy'nin golüyle öne geçerken, Yeni Malatyaspor'un beraberlik sayısı 29. dakikada tecrübeli golcü Umut Bulut'tan geldi.

Antalyaspor'da Sinan Gümüş, 31. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kaldı ve Akdeniz ekibi yaklaşık 60 dakikasını eksik oynadığı karşılaşmadan 89. dakikada oyuna sonradan giren Podolski'nin attığı golle 2-1 galip ayrıldı.

 

 

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Antalyaspor, bu periyotta topladığı 11 puanla 25 puana yükselerek 10. sıraya çıktı. 7 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor ise 24 puanda kaldı.

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekken, Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Denizlispor'a konuk olacak.

YORUMLAR 5
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    podoski cok iyi trasnfer
    Cevapla
  • Kral 4 yıl önce Şikayet Et
    Adil gevrek acil gitmeli
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    By by Malatya
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size be. Bu takımdan soğuttunuz insanları. Bir Malatyalı olarak Bu gidişle Malatyaspora önümüzdeki yıl PTT liginde başarılar diliyorum. Bu maçı da alamazsan artık güle güle.
    Cevapla
  • kapt. 4 yıl önce Şikayet Et
    malatya ya ptt 1. ligde başarılar dileyecemde sanırsam bu sonun başlangıcı bakalım kaç lig birden duşecekler. iyi bir hocan vardı gönderdin alanya ya yinede iyi bir hoca edindin onada yol verdin şimdi kemal abiyi getirdin bu kemal abi hangi ligde tekn. adamdı ne iş yapar zaten kadron iyi değil birde sıradan bir tekn. adam sonuç işte sana böyle başarılar dilenir
    Cevapla