Podolski: Türkiye ile ilişkilerim üst seviyede

Antalyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Lukas Podolski açıklamalarda bulundu.

Podolski: Türkiye ile ilişkilerim üst seviyede
Podolski: Türkiye ile ilişkilerim üst seviyede
GİRİŞ 17.02.2020 23:08 GÜNCELLEME 17.02.2020 23:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'un Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği mücadelede sonradan oyuna dahil olan Lukas Podolski açıklamalarda bulundu.

 

 

Maçı değerlendiren Alman oyuncu, "90 dakikayı domine eden bir Antalyaspor vardı, maçın ilk yarısında da 1-2 pozisyonumuz vardı, 2. yarıda daha net pozisyonlar bulduk ve değerlendirdik, çok net bir galibiyet oldu bizim için." dedi.

"TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİM ÜST SEVİYEDE"

 

 

Türkiye'yi sevdiğini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Türkiye'de 3. senem, Galatasaray formasıyla da 2 sene burada oynadım. Türkiye ile ilişkilerim üst seviyede, Köln'de de Türk arkadaşlarım var, Türkiye ile iyi bağlarım var." ifadelerini kullandı.

Sakatlığı için de konuşan yıldız isim, "Arka baldırımda hafif ağrılarım var, doktoruma da teşekkür ediyorum, bugün iptal edilse de gol attıysam onun sayesinde." diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Ademoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Poldi iyi adamdır, centilmen futbolcu, zaten ülkemizde bir kaç ay yaşayan insanın bu ülkeye aşık olmama gibi bir ihtimali yok, gaya şartı günlük olaylar demeyin, onlar her ülkede az çok var.. Kutsal emanetlerin bulunduğu ülke Türkiye bir başka güzel Allah'a hamdolsun
    Cevapla
  • 67li 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki bir diplomat gibi konuşmuş
    Cevapla
  • Alani. Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Nede olsa Dönerci. Zinciri kuracak. Ilk dügümler. Tamam.
    Cevapla