Süper Lig maçına kar engeli!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün oynanacak olan Göztepe - Çaykur Rizespor maçının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Süper Lig maçına kar engeli!
Süper Lig maçına kar engeli!
GİRİŞ 09.02.2020 16:47 GÜNCELLEME 10.02.2020 09:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçlar için resmi sitesinden açıklamada bulundu. 

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Süper Lig'in 21'inci haftasında yarın oynanması planlanan Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, tüm hafta sonu boyunca ülkenin Kuzey ve Doğu bölgelerini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarından dolayı Trabzon ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması, Çaykur Rizespor kafilesinin de İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi. Karşılaşmanın oynanacağı tarih Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacak."

 

 

TFF 1'inci Lig, 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'de hafta sonu oynanması gereken ve ileri bir tarihe ertelenen karşılaşmalar şöyle:

TFF 1'inci Lig

Giresunspor - İstanbulspor

TFF 2'nci Lig

Hekimoğlu Trabzon - GMG Kırklarelispor

Gümüşhanespor - Başkent Akademi FK

TFF 3. Lig

Yomraspor - Serik Belediyespor

Fatsa Belediyespor - Kozan Spor FK

Pazarspor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Artvin Hopaspor - Sultanbeyli Belediye Spor

Kızılcabölükspor - 52 Orduspor FK

YORUMLAR 4
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas 3 günde bir maç oynuyor..hoca bas bas bağırıyor,bu şartlarda oynayamayız diyor hava şartları zt kupası yoğunluğunu kaldıramayız diyor..tff kaale bile almıyor. söz konusu karadeniz takımları olunca federasyon insafa geliyor.! lan biz eksi 10 derecede maç oynadık.kar sa rize sivas tan daha mı kötüydü.?!
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç a sordunuz mu
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koçtan açıklama bekliyoruz
    Cevapla
  • tstshd 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç'un açıklama yapmasını bekliyoruz. neden ertelendi. rizenin 5-6 futbolcusu kart sınırında. evet Ali koç seni bekliyoruz. mikrofon sende. kameraman çekebilirsin..
    Cevapla