Muriqi için geldiler Sörloth'u beğendiler

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde Vedat Muriqi'yi izlemeye gelen yetkililer Fırtına'nın yıldız oyuncusu Alexander Sörloth'u beğendi.

Muriqi için geldiler Sörloth'u beğendiler
Muriqi için geldiler Sörloth'u beğendiler
GİRİŞ 04.02.2020 12:20 GÜNCELLEME 04.02.2020 12:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor- Fenerbahçe derbisini Monaco'lu yetkililerde tribünden takip etti. Fransız yöneticilerin Vedat Muriqi'yi izlemek için Akyazı'ya geldiği ancak Alexander Sörloth'u beğendikleri ortaya çıktı.

OPSİYON TRABZON'DA

Vedat Muriqi, Trabzonspor maçında etkisiz bir performans ortaya koşmuş ancak Norveçli yıldız golcü Sörloth ise performansıyla parmak ısırtmıştı. Trabzonspor, Sörloth'u sezon başında İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace'tan kiralamıştı. Genç yıldız gelecek sezon da Trabzon'da kiralık oynayacak. Satın alma opsiyonu ise Bordo-Mavili kulübün elinde bulunuyor..

ÜLKESİNDE BELGESEL OLDU

Fırtına'nın Norveçli yıldızı Sörloth ülkesinde belgesel oldu. Norveç televizonu hazırladığı belgeselde Trabzon'un Sörloth sevgisine geniş yer verdi..

Sörloth ayrıca Norveç'ten TV2 kanalına özel bir röportaj verdi. Derbiyi değerlendiren Sörloth, "Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bu maçın havasına uzun süre önce girmiş, karşılaşmaya iyi motive olmuştuk. Taraftarımız zaten iki haftadır havaya girmişti. Maçta geriye düşmemize karşın istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Öne geçtikten sonra özgüvenimiz de yerine geldi, daha rahat oynamaya başladık. Takım iyi sonuçlar alıyor ve lig sıralamasında iyi bir yere geldik. Böyle devam etmeliyiz" dedi.



Süper Lig'deki gol krallığı yarışında önde olduğu ve kendisi gibi başka Norveçli futbolcuların da Avrupa'nın çeşitli yerlerinde iyi işler çıkardığı hatırlatılan Trabzonsporlu futbolcu, "İyi bir form durumu tutturdum. İyi oynuyor ve gollerimi atıyor olmak harika. Haaland, Borussia Dortmund'da golleriyle iyi işlere imza atıyor. Sheffield United'a transfer olan bir diğer Norveçli Sander Berge de Palace maçına ilk 11'de başladı, iyi işler yaptı, takımı kazandı. Norveç adına sevindirici." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Mario Gomez aynı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorloth Mario Gomez in gençliği gibi
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz de Sörloth'u beğendik.
    Cevapla
  • panzh_ta1 4 yıl önce Şikayet Et
    hele attığı gol mükemmel ötesi tabiki şörlotu begenecekler
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısı Alexander Sörloth dur.
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk yarı ortalarında bu adamın sezon sonu değeri 30 milyon € olur demiştim...o yolda gidiyor...maşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle