Lider Sivasspor puanı 90+3'te kurtardı!

Süper Lig 19. hafta maçında lider Demir Grup Sivasspor, evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibinin golü 90+3'te geldi.

Lider Sivasspor puanı 90+3'te kurtardı!
Lider Sivasspor puanı 90+3'te kurtardı!
GİRİŞ 27.01.2020 22:00 GÜNCELLEME 28.01.2020 12:25
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 19. haftasının kapanış maçında lider Sivasspor, evinde Rizespor ile karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede Rizespor, 60. dakikada Denys Garmash ile 1-0 öne geçti. Sivasspor'a beraberliği getiren golü ise 90+3. dakikada Yasin Öztekin kaydetti.

Böylece Sivasspor ligde yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. 

 

 

VARDAN DÖNEN GOL VE DİREKLER...

Sivasspor'un 46. dakikada Aroune Kone ile bulduğu gol VAR incelemesi sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Sivasspor'da 32. dakikada Arouna Kone'nin, 80. dakikada Fatih Aksoy'un şutları direğe takıldı. Rizespor'da ise 58. dakikada Boldrin ile direği geçemedi.

 

 

Bu sonucun ardından puanını 41 yapan Sivasspor liderliğini sürdürdü. Çaykur Rizespor ise 24 puana yükseldi. Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacakken, Rizespor evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Ali Saygın Ögel

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Caner Osmanpaşa, Papp (Dk. 65 Yasin Öztekin), Appindangoye, Ziya Erdal, Emre Kılınç, Fatih Aksoy, Yatabare, Mert Hakan Yandaş, Hakan Arslan, Kone (Dk. 78 Traore)

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Talbi, Abarhoun, Melnjak, Boldrin, Oğuz Kağan Güçtekin (Dk. 82 Vetrih), Abdullah Durak, Umar (Dk. 88 Samudio), Oğulcan Çağlayan (Dk. 46 Garmash), Skoda

Goller: Dk. 60 Garmash (Çaykur Rizespor), Dk. 90+3 Yasin Öztekin (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Skoda, Dk. 33 Talbi, Dk. 56 Boldrin, Dk. 86 Vetrih, Dk. 88 Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Dk. 67 Mert Hakan Yandaş (Demir Grup Sivasspor) 

YORUMLAR 65
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    cimbom şampiyon olacakmış,kargalar bile güler sana birader.bende isteyenle iddiaya girerim bu fener cimbomu kesin beşler .çünkü cimbom takım değil.amatör küme takımı gibi.
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    rize başkanı koyu fenerli diyorsunuz.peki sivas başkanı hangi takım taraftarı sanıyorsunuz oda fenerli hemde hasta.fenerin şampiyon olma şansı elbette var.Hakem Sivasın buz gibi golünü vermedi.aynı şey cimboma yapılsa fatih salya sümük ağlardı.Kısaca bu ülke futbolu bitik.herşey iddaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Koyu bir Kayserispor taraftarı olarak bu sene Ligde Fenerbahçe’nin şampiyon olması daha güzel olur .
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Maç güzeldi; lakin ofsayt denilen gol tartışmalı. Bu tip durumlarda ofsayt verilmez be kardeşim, yazık... VAR bakış açısını ortadan hiç göstermedi, hep sol çaprazdan gördük. Rize savunma yaptı ve deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadı. 2 takımıda tebrik etmek gerekir. VAR sistemini denetleyen bir VAR olması gerekir. Yazık oluyor...
    Cevapla
  • ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı tiyatro işte türk futbolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle