TFF'den 'erteleme' açıklaması!

TFF, ertelenen BtcTurk Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

TFF'den 'erteleme' açıklaması!
TFF'den 'erteleme' açıklaması!
GİRİŞ 27.01.2020 13:12 GÜNCELLEME 27.01.2020 13:15
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

TFF yaptığı açıklamada, sadece Btc Turk Malatyaspor-Trabzonspor maçı değil bölgede oynanacak olan tüm profesyonel ve amatör karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

 

 

TFF resmi sitesinden yapılan açıklama:

Depremin tarifi imkansız acılarını dindirmeye çalıştığımız ve dünyaya dayanışma örneği sunduğumuz bugünlerde, Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor Süper Lig müsabakasının ertelenmesi ile ilgili kamuoyunda oluşan bilgi kirliliği nedeniyle bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.  
 
Deprem sonrası çalışmalarımız hakkında 25 Ocak 2020 tarihli bilgilendirme ve erteleme duyurumuzda da açıkça ifade ettiğimiz üzere; merkez üssü Sivrice olan depremin ardından sadece söz konusu iki kulübümüzün başkanı ile değil bölgede bulunan tüm kulüplerin başkan ve temsilcileri, stadyum yetkilileri, resmi kurum ve kuruluşların görevlilerinin yanı sıra bölgeye maça gidecek takımlarımızla, ilgili Yönetim Kurulu üyelerimiz temasa geçerek görüşmeler yapmışlardır.

 

 

Yönetim Kurulumuz bu temasların ardından yaptığı değerlendirmeler sonucu, can kayıplarımızın yarattığı üzüntü, olağanüstü durum ve artçı sarsıntıların devam etmesi nedeniyle sadece Btc Turk Malatyaspor-Trabzonspor maçını değil bölgede oynanacak olan tüm profesyonel ve amatör karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelemiştir.

Yapılan tüm görüşmelerde deprem ve devam eden artçı sarsıntılar sonucunda bölgede oluşan ortamın insan sağlığına ve karşılaşmaların huzurlu bir şekilde oynanabilmesine yönelik etkisi yönünde ifadeler kullanılmış ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm maçları erteleme kararında olduğu taraflara ifade edilmiştir.

Futbol ailemizin sağduyu içerisinde omuz omuza vererek, ülkemizi derin üzüntüye boğan depremin ardından Elazığ ve Malatya'daki vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için her zor zamanda olduğu gibi var gücüyle çaba göstermeye devam edeceğine yürekten inanıyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Türkiye Futbol Federasyonu

YORUMLAR 26
  • Malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizi ayrıştırmaya çalışanlara karşı birliktelik gösterirsek ellerini futboldan çekerler. Elazığ- Malatya. Fenerbahçe - Trabzon
    Cevapla
  • Osman Keleş 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığın bittmek üzere olduğunu sanıyorum güzelim MEMLEKETIMDE insanlar can derdinde bizim insanimiz Futbol derdinde. KARDEŞ LERIM DEPREM oldu haberiniz olsun KARDEŞİM derken utandım.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların acılarından faydalanan trabzonspor'a yazıklar olsun....
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğukan utanma olur insanda bence Malatyaspor değil Malatya halkı mağdur Birde senin Gezici başkanın Ali Koç Nasıl kapak olmuş size
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatya itfaiyesin emniyetinin jandarmasının hastane ambulanslarının deprem için seferber olduğu vs...daha fazlasını isteyen vicdansız var mı daha!
    Cevapla
  • Doğukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor biz oynarız sorun yok diyorsa eğer başkasına söz hakkı düşmez kim olursa olsun !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle