Podolski: 'Antalyaspor'a geldim çünkü...'

Süper Lig ekibi Antalyaspor'a imza atan Lukas Podolski, Alman basınına bu kararının sebeplerini anlattı.

Podolski: 'Antalyaspor'a geldim çünkü...'
Podolski: 'Antalyaspor'a geldim çünkü...'
GİRİŞ 25.01.2020 10:37 GÜNCELLEME 25.01.2020 10:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alman futbolcu Lukas Podolski röportajında kendisini isteyen kulüpler olduğu bilinmesine rağmen Antalyaspor'u seçme nedenini anlattı.

 

 

Antalyaspor'a neden imza attın?

"Her zaman bana en uygun yer neresiyse oraya gitmeyi seçtim. Daha fazla kazanabileceğim teklifler vardı. Ben Antalyaspor'un yaklaşımı, kulübün bana ilgisi, yeni tesisleri ve stadyumu nedeniyle buraya gelmeye ikna oldum."

 

 

"BARCELONA TEKLİF YAPMADI"

"Galatasaray ile İstanbul'da geçirdiğim iki yıl boyunca Türklerin ilgisini ve zihniyetini biliyordum. Türk arkadaşım çok. Ayrıca Antalya çok harika bir şehir. Güneş neredeyse tüm yıl gökyüzünde. Denizi muhteşem. Ailemin de burada mutlu olacağını hissettim. Ayrıca artık 20'li yaşlarımın başında değilim. 34 yaşıma geldim. Bana Barcelona, Real Madrid veya Manchester United teklif yapmadı maalesef"

"EĞLENMEK VE BAŞARILI OLMAK"

Düşmek üzere olan Antalyaspor'da düşmeme mücadelesi vermek istediğinden emin misin?

"Futbol kolay bir oyun değil. Bunu da yüzleşmek gereken bir zorluk olarak görüyorum. Eğlenmek ve bununla aynı anda başarılı olmak istiyorum. Takımın daha fazlasını yapma potansiyeli var. Bunu kullanmaya çalışacağız."

"TARAFTARA BORCUMU ÖDEYECEĞİM"

"Gece 2'de Antalya'ya indik. Havalimanı o saatte bile çok doluydu. Taraftarlar, gazeteciler... Beni bilen herkes taraftarları ne kadar düşkün olduğumu bilir. Orada taraftarı görmek beni çok mutlu etti. Şimdi bu ilgiye olan borcumu gösterdiğim performansla geri ödemek istiyorum."

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    daha fazla teklif yapan olmustur ama daha az vergiyi türkiyede ödüyorsun yani sonucta en iyi parasal teklifi antalya yapti. Hep PARA
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü antalya tatil mekanı.
    Cevapla
  • Boztepe 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet Antalyaya geldin cüncü. Sehir sahane. Paralar bir baska. Bahane. Nede olsa Dönciye para lazim. Son demin
    Cevapla
  • Münür ÖCAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerde Avrupanın işi bitmiş futbocuları alıp öve öve bir hal oluyoruz.Bizim gençlere neden imkan verilip övülmüyorlar çünkü çalışmadan kazılmaz
    Cevapla