Yiğido'nun şakası yok! Beşiktaş'ı yıktı...

Süper Lig'in 18. haftasında Demir Grup Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Yiğido'nun şakası yok! Beşiktaş'ı yıktı...
Yiğido'nun şakası yok! Beşiktaş'ı yıktı...
GİRİŞ 19.01.2020 20:57 GÜNCELLEME 19.01.2020 22:16
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan maçı Sivasspor 2-1 kazandı. Konuk ekibe 3 puanı getiren golleri 7. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ve 45. dakikada Mostapha Yatabare atarken Beşiktaş'ın sayısını 33. dakikada Adem Ljajic kaydetti.

 

 

Sivasspor'da Uğur Çiftçi 67. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Beşiktaş'ta Muhammed Elneny, Demir Grup Sivasspor'da ise Marcelo Goiano ve Erdoğan Yeşilyurt gördükleri kartlar nedeniyle gelecek hafta oynama şanslarını kaybetti.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 40'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 30 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Beşiktaş, Göztepe'ye konuk olacak. Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

 

 

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ali Şansalan, Kemal Yılmaz, Kerem Ersoy

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Roco (Dk. 72 Umut Nayir), Rebocho (Dk. 59 Diaby), Hutchinson, Elneny, N'Koudou, Ljajic (Dk. 86 Oğuzhan Özyakup), Caner Erkin, Burak Yılmaz

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Fatih Aksoy, Ziya Erdal, Erdoğan Yeşilyurt (Dk. 81 Yasin Öztekin), Emre Kılınç (Dk. 90+2 Papp), Yatabare (Dk. 69 Kone)

Goller: Dk. 7 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 45 Yatabare (Demir Grup Sivasspor), Dk. 33 Ljajic (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 67 Uğur Çiftçi (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 5 Roco, Dk. 80 Elneny (Beşiktaş), Dk. 32 Emre Kılınç, Dk. 47 Goiano, Dk. 61 Hakan Arslan, Dk. 78 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 80 Fatih Aksoy, Dk. 90+6 Yasin Öztekin (Demir Grup Sivasspor)

YORUMLAR 88
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Umarım, hakemlerin ve federasyonun hışmına uğramaz. Yiğido'nun şakasının olmadığını görüyoruz. Ama hakemlerin de şakası olmayabilir endişesi taşıyorum. İnşaallah yanılırım.
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk bir yerde yanlış yaptı abdullah avcıyı alırken tüm futbolcularınıda beraber almalıydı avrupada yine başarılı olamazdı ama ligimizde şu an açık ara liderdi
    Cevapla
  • kalede-cay.ic- 4 yıl önce Şikayet Et
    sivasin daglarina -
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah nazardan korusun bu takımı. üç büyütülmüş küçük takımlardan birer futbolcu alsanız parasal değeri sivasın tüm futbolcularının maliyetini geçiyor. demekki pahalı futbolcu deği; YÜREKLİ KAREKTERLİ FUTBOLCU gerekliymiş. osene bu sene inşallah. ŞAMPİYON SİVAS kaldı 30 puan.
    Cevapla
  • Şemsettin SUNGUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Yardımınızı beklemiyoruz,engel olmayın yeter!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle