Sergen Yalçın istedi! "Verin parlatayım"

Geçen sezon Ozan Tufan'ın Alanya'da yeniden doğuşunda pay sahibi olan genç teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup için de "Bize kiralayın, yeniden kendine gelsin" önerisinde bulundu.

Sergen Yalçın istedi! "Verin parlatayım"
Sergen Yalçın istedi! "Verin parlatayım"
GİRİŞ 12.01.2020 11:20 GÜNCELLEME 12.01.2020 11:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta son iki sezondur kayıpları oynayan Oğuzhan Özyakup'a Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın talip oldu.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den Alanya'ya kiralanan Ozan Tufan'ın yeniden doğuşunda büyük pay sahibi olan Yalçın, bu kez Oğuzhan için devreye girdi.

Siyah-beyazlı yönetime haber gönderen genç çalıştırıcı, "Oğuzhan kaliteli futbolcu ancak özgüven kazanması gerekiyor. Bize kiralayın, sezon sonuna kadar onu oynatayım. Yeniden parlasın" dedi.

Ozan Tufan'ın Alanyaspor'un kiralanması sonrası takımın başında olan Sergen Yalçıni oyuncunun gelişiminde büyük rol oynamıştı

ADVOCAAT DA FEYENOORD'A İSTİYOR

Öte yandan Hollanda'nın Alegemeen Dagblad gazetesi, Feyenoord'un hocası Dick Advocaat'ın Oğuzhan Özyakup'la ilgilendiği yazdı. Haberde orta sahaya takviye yapmak isteyen Feyenoord'un Oğuzhan için Beşiktaş'la temasa geçmeye hazırlandığı belirtildi. Beşiktaşlı futbolcunun, devre arası tatilinde Hollanda'da takım aradığı iddia edilmişti.

YORUMLAR 10
  • parlak 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam bizim çaydanlığı da sana versek parlatsab boşu boşuna mahaellede 10btl patlatma parası vermeyelim
    Cevapla
  • taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    sergende de beşiktaştan bir kıvılcım bekliyor acep benide alırlarmı diye ama çooook zor sergencim sen kendi takımına malatyaya bak
    Cevapla
  • seyfullah 4 yıl önce Şikayet Et
    sergen haklı adam kaybetmek kolay kazanmak lazim
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Ondan bi cacık olmaz be sergen
    Cevapla
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın bir numarasın seviyoruz seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle