Arda Turan'ın sözleşmesi feshedildi!

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiğini açıkladı.

GİRİŞ 07.01.2020 12:13 GÜNCELLEME 07.01.2020 20:58
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ı 2017-2018 sezonunun devre arasında Barcelona'dan 2,5 yıllığına kiralamıştı. 32 yaşındaki Arda Turan'ın Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Başakşehir'in açıklaması şu şekilde:

 

 

Futbolcumuz Arda Turan, dün başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan’ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan, 100 kez A Milli Takımımızda forma giyen Arda Turan’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

 

YENİ BİR SAYFA GALATASARAY MI?

Arda Turan'ın 'kariyerinde yeni bir sayfa açmak için' Başakşehir'den ayrılması Galatasaray'a gideceği yorumlarını kuvvetlendirdi ancak Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim Arda konusunda ortak fikirlere sahip değil.

CENGİZ: GÜNDEM DIŞI! TERİM: BEN ÖYLE DEMEZDİM

Mustafa Cengiz iki kez yaptığı açıklamada Arda Turan'ın transfer gündemlerinde olmadığını, bu görüşü Fatih Terim'in de onayladığını söylemişti. Fatih Terim ise antrenman sonrası konuşup: "Ben Arda için görüşümü Antalyaspor maçı sonrası açıkça söyledim. Başkanın açıklamalarına üzüldüm açıkçası. Ben öyle demezdim. Ben kimseye 'Arda'yı alalım' ya da 'Almayalım' demedim." sözlerini kullanmıştı. 

YORUMLAR 49
  • tarafsız trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak aracı olur, Beşiktaş a gider. Kişisel görüşüm..
    Cevapla
  • Fahrettin Yerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yuvasına ger dönmeli. herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır. Arda hayatından ders çıkartıp futboluyla şiir yazmalı.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    arda gelsin diyenlerin çogu rakip takımların tarftarı arda zaten yavaş gelirse dahada yavaşlıyacak takım bunu bildikleri için istiyorla inşaallah önü kesilmezse şampiyon sivas
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    arda kibirli ve ukala biri manisada oynarken televizyoncular ve gazeteciler bir yerde çekim yaparken takım arkadaşı serdar özkana mikrofon uzatıyorlar o hemen orda arkadaşının önüne geçip lafa girmişti takım arkadaşını rencide etmişti ozaman bu nebiçim sporcu demiştim arda busaatten sonra magazin sayfalarını da boy göstersin gs de işi yok hagi gibi profesyonel olsa ozaman olur ama nerde
    Cevapla
  • Enes GS 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda dua ediyorum GS gel sende bize bi güzellik yapta sıfır araba al arabam yok herkez ötünce gülüyor yap bi kıyak vergiden düşersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle