Beşiktaş maçında iki kırmızı kart! 'Eyyam yapsana...'

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının ilk yarısında konuk ekipten Nadir ve Yasin kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Beşiktaş taraftarı kararı protesto etti.

Beşiktaş maçında iki kırmızı kart! 'Eyyam yapsana...'
Beşiktaş maçında iki kırmızı kart! 'Eyyam yapsana...'
GİRİŞ 27.12.2019 21:13 GÜNCELLEME 27.12.2019 21:43
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 17. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği’ni konuk ederken mücadelenin 12. dakikasında konuk ekipten Nadir Çiftçi ve 36. dakikada Yasin Pehlivan direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 

 

Mücadelede yaşanan bir pozisyon sonrasında itirazdan hakem Fırat Aydınus’un sarı kart gösterdiği Nadir Çiftçi, daha sonra itiraz ederek hakeme bir şeyler söyledi ve bunun üzerine Aydınus, Nadir’i direkt kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Gösterilen bu kırmızı kart sonrasında Beşiktaş taraftarı, hakemin kararına tepki gösterdi.

Nadir'in faul itirazı yapıp önce sarı ardından direkt kırmızı kart gördüğü pozisyon

"EYYAM YAPSANA FIRAT AYDINUS"

 

Maçın 35. dakikasında Adem Ljajic'e sert bir faul yapan Yasin Pehlivan'a Fırat Aydınus sarı kart gösterdi. Ardından VAR'dan gelen uyarı sonrası ekrana giden ve pozisyonu izleyen Aydınus, Yasin'e kırmızı kart gösterdi. 

Bu karar sonrası Beşiktaş taraftarı, 'Eyyam yapsana, eyyam yapsana, Fırat Aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yaptı. Siyah-beyazlı taraftarlar bu tezahüratın ardından, 'Eyyam yapanın a.... s....' şeklinde bağırdı.

Fırat Aydınus'un sarı kart gösterip VAR uyarısı sonrası izledikten sonra kırmızı kart çıkardığı pozisyon

YORUMLAR 36
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk Futbolu telafi maçlardan ibarettir.
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon VAR görüntülerini paylaşmama kararı aldı. o zaman kaldırın bu sistemi zaten VAR varken bile yanlış karar veriyorsunuz..
    Cevapla
  • bergamali 4 yıl önce Şikayet Et
    eee bjk sende bu hafta madalyani aldin turkiyede futbol falan oynanmiyor
    Cevapla
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi de gençlerbirliği' ne verilen kartlar doğru ki.
    Cevapla
  • Bahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi hakem kendi karekter ve onurunu satılığa çıkarmışsa vallahi ne takımın ne taraftarın ne basının suçu var hele onurlu karekterli dursunlar hakkaniyetli olsunlar bakalım kimin gıkı çıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle