İşte sporda 2019'un en iyileri!

2019'u geride bıraktığımız sporda yılın enlerini sizin tercihlerinizle belirledik. İşte kendi alanında 2019 yılına damga vuran o isimler...

İşte sporda 2019'un en iyileri!
İşte sporda 2019'un en iyileri!
GİRİŞ 31.12.2019 09:55 GÜNCELLEME 31.12.2019 17:36
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

2019'u geride bırakırken sporda yıla damgasını vuran ve alanlarında en iyiler olarak seçtiğimiz isimleri derledik. İşte sizin katılımınızla gerçekleşen anketimizde belirlenen 2019'un en iyi isimleri...

 

 

A MİLLİ TAKIM GÖZ DOLDURDU

A Milli Futbol Takımımız yeni jenarasyonuyla EURO 2020 elemelerinde gösterdiği performansla turnuvaya katılmaya hak kazanırken ortaya koyduğu oyunla da herkesin beğenisini kazanmayı bildi.

 

 

MUSLERA FARKI

Muslera'nın Galatasaray'ın son şampiyonluğundaki etkisi yadsınamazken, 33 yaşındaki yıldız sarı kırmızılı takımın son zamanlarda ortaya koyduğu kötü oyununa rağmen ligin ilk yarısında en az gol yiyen kaleci olmayı da başardı.

BİR SOL BEKTEN FAZLASI

Çek futbolcu Trabzonspor'un geçtiğimiz yıl Avrupa Kupalarına katılmasında ve ligdeki başarılı performansına doğrudan etkide bulundu. Bir sol bekten beklenenin fazlasını verdi.

O BİR MAESTRO

İlerleyen yaşına rağmen Trabzonspor orta sahasında dinamo gibi çalıştı. Hem hücumda hem oyunu yönlendirmede takımının maestrosu oldu ve yılın orta sahası olmayı sonuna kadar hak etti.

SÖRLOTH KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Ağustos ayında Trabzonspor'a imza attığında birçoğumuz ismini dahi bilmiyordu ancak Norveçli yıldız gösterdiği performansla gol krallığının bir numaralı adayı oldu ve Trabzonspor'un ligin ilk yarısını ilk 3'te bitirmesinde baş rolü oynadı.

LİGİN DE 2019'UN DA ZİRVESİNDE 

Demir Grup Sivasspor başında ortaya koyduğu başarılı çizgi ve takımına oynattığı pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan teknik direktör Rıza Çalımbay, takımı ile ligin ilk yarısında 37 puanla en yakın rakibine 4 puan fark atarak lider bitirmeyi başardı.

 

MERİH DEMİRAL HIRSI

Alanyaspor'dan Sassuolo'ya transfer olarak İtalya Serie A gibi zorlu bir ligde, dünyanın en iyi savunmacılarının olduğu rakiplerinin arasında hırsıyla ve duruşuyla kendini gösterdi ve ardından da İtalyan devi Juventus'a transfer olarak dünya gündemine oturmayı başardı. 21 yaşındaki futbolcumuz Milli Takım'daki performansıyla da EURO 2020'ye katılmamızda büyük rol oynadı. 

LARKİN TARİHE GEÇTİ

Bayern Münih karşısında 49 sayı atan Shane Larkin, THY Avrupa Ligi tarihinde bir maçta en çok sayı atan oyuncu oldu. Ayrıca Larkin, Anadolu Efes'in hem ligde hem de Avrupa'da başarılı bir çizgi yakalamasında kilit isim oldu.

ERGİN ATAMAN'IN YILI

2019 yılında Anadolu Efes'e yaşattığı lig şampiyonluğu ile Euroleague'de Final Four ve bu sezon takımının ortaya koyduğu mükemmel performansla Ergin Ataman bu yıla damga vuran koç olmayı başardı.

BUNU SADECE RIZA KAYAALP YAPABİLDİ

Kazakistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazandı. Rıza Kayaalp, grekoromen stilde 4 kez dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk sporcu oldu.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

"Yüzerken bir balık gibi özgür hissediyorum" diyen son Avrupa şampiyonu Sümeyye Boyacı, Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası 50 metre sırtüstünde dünya ikincisi oldu.

YORUMLAR 18
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Riza Kayaalp Futboldada tüm Milli Takim ve Türk taraftarlar ama en büyük gururumuz Mehmetcik kucak dolu selamlarimi saygilarimi iletiyorum Allah vatanimiza Milletimize hayirli sagilikli mutlu basarili baris dolu Yilar getirsin Allah Vatanimizi Milletimizi devletimizi Polisimizi Askerimizi tüm belalardan düsmanlardan terörden doga afetlerden kazalardan korusun
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    trabzonlular yüklenmiş siteye öyle görünüyor. Sörloth sadece bu sezonki performansıyla son 2 sezonun en iyisi Muriç'i geçemez normalde ama taraftarlık hissi objektif olmaya göre daha ağır basmış. Emre geçen yıl Başakşehir'i sırtladı ama geçen yıl vasat olan Sosa bu yılki birkaç maçlık performansla birinci olmuş. yani liste tartışmalı. bu da yayın grubunun politikasıyla alakalı. Trabzon hakimiyeti her yerde:)
    Cevapla
  • Haluk Kaan Atmaca 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize her yer TRABZON kardeş
    Cevapla
  • Isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerlisin sende heralde
    Cevapla
  • hjkp 4 yıl önce Şikayet Et
    en iyi teknik direktör şenol güneş ama listede yok
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    merih in yanına çağlar söyüncü de eklenmeli.
    Cevapla
  • sananerdrtc 4 yıl önce Şikayet Et
    isimler çıkmıyo nasıl oy vercez
    Cevapla
  • hayatımız çubuklu 4 yıl önce Şikayet Et
    ayn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle