Sivas pes etmiyor! 90+6'da gelen gol...

Süper Lig'in 16. haftasında lider Demir Grup Sivasspor uzatmalarda bulduğu golle Gençlerbirliği deplasmanında 2-2 berabere kaldı.

Sivas pes etmiyor! 90+6'da gelen gol...
Sivas pes etmiyor! 90+6'da gelen gol...
GİRİŞ 22.12.2019 15:59 GÜNCELLEME 23.12.2019 01:06
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 16. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ve Demir Grup Sivasspor, 2-2'lik skorun ardından puanları paylaştı.

24. dakikada Mustapha Yatabare'nin sağ kanattan çizgiye inerek içeri çevirdiği topu Arouna Kone tamamladı ve takımını öne geçirdi.

56. dakikada Sefa Yılmaz'ın rakip ceza sahasının sağından kale ağzına çıkardığı topa dokunan Bogdan Stancu skoru dengeledi.

58. dakikada ceza sahasında önünde kalan topu kontrol eden Bogdan Stancu, Floyd Ayite'ye bıraktı; Ayite düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. İlk olarak yan hakemin uyarısıyla pozisyonun ofsayt olduğuna hükmeden Halis Özkahya, yapılan VAR kontrollerinin ardından golü verdi.

74. dakikada rakip ceza sahasının sağında topla buluşan Bogdan Stancu uzak köşeye yerden sert ve düzgün bir vuruş gönderdi ancak kaleci Mamadou Samassa uzanarak gole izin vermedi.

90+7. dakikada kornerden gelen topu röveşatayla filelere gönderen ve skora dengeyi getiren isim Mustapha Yatabare oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca taraflar birer puana razı oldu.

Bu sonucun ardından puanını 18'e yükselten ev sahibi Gençlerbirliği 13. sıraya yerleşirken, konuk ekip Demir Grup Sivasspor ise 34 puanla liderliğini sürdürdü.



GENÇLERBİRLİĞİ 2-2 DEMİR GRUP SİVASSPOR

STAT: Eryaman

HAKEMLER: Halis Özkahya, Cevdet Kömürcüoğlu, Samet Çavuş

GENÇLERBİRLİĞİ: Ertaç Özbir, Baiano, Bjarsmyr, Toure, Halil İbrahim Pehlivan, Yasin Pehlivan, Sessegnon, Candeias (Dk. 72 Berat Ayberk Özdemir), Seuntjens (Dk. 46 Ayite), Sefa Yılmaz (Dk. 81 Erdem Özgenç), Stancu

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa, Marcelo Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi (Dk. 90+1 Cofie), Ziya Erdal (Dk. 76 Volkan Egri), Hakan Arslan, Erdoğan Yeşilyurt (Dk. 61 Traore), Mert Hakan Yandaş, Yatabare, Kone

GOLLER: Dk. 24 Kone, Dk. 90+7 Yatabare (Demir Grup Sivasspor), Dk. 56 Stancu, Dk. 58 Ayite (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Marcelo Goiano, Caner Osmanpaşa (Demir Grup Sivasspor), Baiano,  Berat Ayberk Özdemir, Stancu (Gençlerbirliği)

 

 

YORUMLAR 26
  • gardaşın58 4 yıl önce Şikayet Et
    hakem ofsayt bayrağını kaldırınca sivaslılar oyunu bıraktı ofsayt diye ve zaten bariz ofsayttı. o arada gençlerin attığı gol geçerli sayıldı. medya hiç gündem etmiyor bu haksızlığı. sivasa yazık ettiler
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    VAR kurallarına göre oyun devam eder,gol olursa VAR kontrolü yapılır.Oyun durdurulmaz.
    Cevapla
  • Gurbetci 58 4 yıl önce Şikayet Et
    Tff fötöcümü? hakemler fetöcü mü? dünyanin hic bir yerinde olmayan oyunlari bizim hakem ler yapiyor! yanbhakemin ofsayt bayragına ragmen hangi cüretle vara gidip ofsayıtı gole ceviriyorsunuz?haram zehir zıkkım olsun! yok böyle bişey
    Cevapla
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    dakika 90+6 yatabare rövaşata ya çıkıyorur dakika daha 15 selçuk inan ayakta duramıyor sonra diyor ki terim 10 pozisyon atamadık acaba hangi maçtan bahsediyor istifa et terim
    Cevapla
  • sivasss 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkattt: İkinci var golunde yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Sivas defansınından birkaç kişi oyunu bıraktı. adam kaleci ve öndeki iki kişiyle mücadele etip topu kaleye yolladı. aman Allahım. o ne adamlar yan hakemin bir nevi durdurduğu pozisyona gol veriyor. Bu vardan mudahale eden adam kimse çooook büyük yanlış yaptı
    Cevapla
  • Vn.... 4 yıl önce Şikayet Et
    Macı seyrettim hakem 6 dakika uzatma verdi 6 dk ne vardı birliğine haksizlik yapildi
    Cevapla
  • Yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırak 6 dakikayı 8 dakika bile verse azdı. Ofsayttan atılan gole var mı bir yorumun. Her ne olursa olsun bu sene Sivasspor şampiyon.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle