Fenerbahçe - Beşiktaş: 3-1

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe - Beşiktaş: 3-1
Fenerbahçe - Beşiktaş: 3-1
GİRİŞ 22.12.2019 19:01 GÜNCELLEME 22.12.2019 21:38
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan derbiyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.

 

 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 23. dakikada penaltıdan Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan ile 58. dakikada Vedat Muriqi'den geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını ise 45+5. dakikada Atiba Hutchinson kaydetti.

Beşiktaş'ta Jeremain Lens, Fenerbahçe'de ise Serdar Aziz sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

 

 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligde evindeki üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrılırken, bu 4 maçta da en az 3 gol buldu ve puanını 28 yaptı. Beşiktaş ise üst üste 2. mağlubiyetini aldı ve 27 puanda kaldı.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak, Beşiktaş ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Fenerbahçe: 3 - Beşiktaş: 1

Stat: Ülker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla, Serdar Aziz, Jailson, Dirar, Luiz Gustavo, Ozan Tufan (Dk. 90+1 Zanka), Deniz Türüç (Dk. 75 Ferdi Kadıoğlu), Tolga Ciğerci, Kruse (Dk. 86 Tolgay Arslan), Muric

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Roco, Rebocho (Dk. 63 Nkoudou), Hutchinson, Elneny, Lens, Diaby (Dk. 46 Ljajic), Caner Erkin, Burak Yılmaz (Dk. 87 Umut Nayir)

Goller: Dk. 23 Kruse (Penaltıdan), Dk. 32 Ozan Tufan, Dk. 58 Muric (Fenerbahçe), Dk. 45+5 Hutchinson (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 31 Lens, Dk. 33 Caner Erkin, Dk. 77 Elneny (Beşiktaş), Dk. 37 Deniz Türüç, Dk. 79 Serdar Aziz (Fenerbahçe)

YORUMLAR 98
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Aranızda hala Fenerbahçe'nin şampiyon yapılacağını bilmeyen var mı?
    Cevapla
  • GFB 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’la Beşiktaş gibi mi ? Hadi canım hadi önce bi dönüp kendinize bakın son 15-20 yılda en çok kimlerin şampiyon olduğu ya da oldurulduğu ortada
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahip olmasına rağmen takımı oynatamıyor. Mesela Burak kinci yarının hemen başında çıkarılıp yerine umut alınabilirdi. Maça N kodu, Viktor Ruiz ve Lahiç ile başlanabilirdi. Abdullah Avcının acilen Şenol hocadan akıl alması gerekiyor. Yoksa yenilgiler serisi kaçınılmaz olacaktır. Birde eğer Beşiktaş Fenerbahçe maçları artık olaysız bitebiliyorsa bunda en büyük etken kesinlikle sayın Ali Koç'tur. Bence Fenerbahçe her yönü ile emin ellerde. Ayrıca Fenerbahçeyi galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • ŞAHİN ATLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Beşiktaş'ın 2 net penaltısını vermediniz 1 tanede şüpheli, ama fenerin atak olmayan topunu kola kendisi değdirdiği halde var, var gücüyle penaltı dedi Caner'e faul var oyuna devam gol oldu o FİFA kokardını çıkar yazıklar olsun, hakkeden kazansın, Türk futbolu bu şaibeli yönetimlerle bir yere gitmez hem ortamı gerdiniz hem saygınlığınızı yitirdiniz futbolcuların gözünde, tüm bunların sorumlusu merkez hakem kurulu TFF'dir. Size olan saygım hiç kalmadı haftaya da hatanızı telafi etmek için Gençlerbirliği nimi kurban edeceksiniz artık bu saatten sonra maç izlemeyeceğim bunun sorumlusu da vicdanını ve adaletini kaybetmiş olan hakemler merkez hakem kurulu ve TFF2dir.
    Cevapla
  • Hahahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamayın yaw hahahahaha fener ezdi geçti .
    Cevapla
  • alperennnn 4 yıl önce Şikayet Et
    artık alexin heykelinin yanına cüneytinde heykelini dikersiniz ... adam haketti yaw
    Cevapla
  • FB12 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe’nin küme düşmemesi için hakemlere ihtiyacı yok. Hakemlerden de, UEFA’dan da kimse bizim kadar çekmedi. Şampiyon olduk Şampiyonlar ligine gidemedik var mı ötesi ? İçerdeki hakemler yetmezmiş gibi birde İvan Bebek denilen hakemden de çektik. Bizim son Denizli maçında şampiyonluğumuz gitti Denizli’nin düşme tehlikesi yoktu, Uefa şansı yoktu adamlar bir taraflarını yırttı maçı kaybetmemek için. Önce bunların hesabını verin siz Fenerbahçe’ye çamur atmadan önce. Son 5 senede Galatasaray 3 Beşiktaş 2 kere şampiyon olup yıldız taktılar. Şike kumpasından bu yana toparlayamadık. Madem Fenerbahçe bu kadar çok hakem desteği alıyor o zaman Alanya, Sivas, Kayseri maçlarını açıklayın.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu kadar destek alıp da nasıl şampiyon olamıyor diye soranlar var, bu kadar destek alıp küme düşmüyorsunuz ya işte, daha ne, örnek geçen sene!
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    alperen kardeş adam sana soru sormuş kendi küçük anlamı devasa bir kapak niteliğinde cevap verecek kelime henüz üretilemedi mi türetilemedi mi
    Cevapla
  • FB12 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynısı sanki Fener’in başına hiç gelmedi. Madem Fenerbahçe bu kadar çok destek alıyor hakemlerden niye son 4-5 senedir hep Galatasaray’la Beşiktaş şampiyon oluyor ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle