Rıza Çalımbay: 'Maçı daha erken koparabilirdik'

Süper Lig'in 15. hafta maçında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Rıza Çalımbay: 'Maçı daha erken koparabilirdik'
Rıza Çalımbay: 'Maçı daha erken koparabilirdik'
GİRİŞ 15.12.2019 20:20 GÜNCELLEME 15.12.2019 20:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ligde geçtiğimiz haftalarda çok güzel galibiyetler aldıklarını söyleyen Çalımbay, "Bu maç da bizim için dönüm maçıydı. Bu maçı geçmemiz gerekiyordu. Bir hafta boyunca bu maça çalıştık ve bu maçı konuştuk. Arkadaşlarım ellerinden geldiğince, ne konuştuysak onu sahada yansıtmaya çalıştılar. Çok zorlandık ama iyi bir galibiyet aldık." dedi.

"ÖNCEDEN KOPARABİLİRDİK"

Çalımbay, "Zorlanmamızda ki en büyük neden yine bizden kaynaklandı. Son paslarda hata yaptık ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Maçı daha önceden koparabilirdik. Bu galibiyete çok seviniyorum ama ders almamız gereken şeyler de var yukarıya oynamak istiyorsak. Sezon başından beri mükemmel çalışıyoruz. Bugün de herkes varını yoğunu ortaya koydu. Çok iyi mücadele ettik ve oyun disiplininden kopmadık. Böyle bir maçı kazandığımız için de çok mutluyuz. Kalan 2 tane maçımız var. Bu maçları çok iyi bir şekilde bitirip, devre arasında daha çok çalışarak belki 1-2 transferle daha güçlü duruma geleceğiz." ifadelerini kullandı.

"DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ"

Stadyumu tamamen dolduran taraftarlarına da seslenen Çalımbay, "Bugün taraftarlarımız muhteşemdi. Bu kalabalık umarım Fenerbahçe maçı ile birlikte kalmaz. Bundan sonra maçlarda da aynı şekilde gelirlerse onların desteği ve coşkusuyla daha güzel şeyler yapacağız. Bir başarı yakalanacaksa bu taraftarla birlikte olacak. Böyle coşkuyla destek verirlerse bizim için büyük bir avantaj." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

 

YORUMLAR 4
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam tam zamanı bütün takımlar dökülüyor aradan sıyrılır san bu sezonun şampiyonu Sivas
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırak defans oynayarak kontradan başka Bi cacık yok kendi sahanda Bi hava Bi hava
    Cevapla
  • Mardin 4 yıl önce Şikayet Et
    Mardin seninledir Rıza abi
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Rıza hoca. Helal sana Sivas v Sivasspor.
    Cevapla