Kayserispor'da iki ayrılık daha! 6 oldu...

İstikbal Mobilya Kayserispor'da Umut Bulut ve Şamil Çınaz da ekonomik sebeplerden dolayı kulübe veda etti. Kulüpten ayrılanların sayısı 6 oldu.

Kayserispor'da iki ayrılık daha! 6 oldu...
Kayserispor'da iki ayrılık daha! 6 oldu...
GİRİŞ 09.12.2019 11:30 GÜNCELLEME 09.12.2019 11:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Emmanuel Adebayor, Atila Turan, Adryan Tavares ve Paul Georges Ntep ile yollarını ayıran İstikbal Mobilya Kayserispor’da kadro sıkıntısı yaşanırken takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz ile de yollar ayrıldı.

 

 

Mali sıkıntılar yaşanmasının ardından  futbolculara ödenmeyen paralar sonrası Kayserispor'da huzursuzluk ortaya çıktı.  Berna Gözbaşı'nın başkan olmasından sonra  Tavares, Adebayor ve Ntep ve Atilla Turan takımdan ayrılan isimler olmuştu. Giden oyuncular kervanına Umut Bulut ve Şamil Çinaz'da eklendi.

İki oyuncu valizlerini topladı ve Kayseri'den ayrıldı. Türk futbol tarihinde lig devam ederken ender rastlanan ayrılıklarla sarsılan sarı kırmızılı ekipte ayrılıkların devam edeceği belirtiliyor.

YORUMLAR 20
  • YASİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olsunlar bunu hiç bir takıma demedim ama kayseri kapalıkale taraftar gurubu yüzünden bunu hak ediyor. Barış pınarı herakatında sivas taki maçta şehitler anıtına yaptıkları terbiyesizlikleri unutmuş değiliz sebebi sırf budur. Kendi sosyal medya hesapların dada paylaştılar marfetmil gibi o anıta yaptıklarınızı size yedirmek lazımdı ama bir türlü elimize geçmediniz.
    Cevapla
  • YASİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Linkten bakabilirisiniz. Bu kısmı sadece habere yansıyanlar bide utançtan yazılamayan lar var. http://spor.haber7.com/birinci-lig/haber/1713598-sivasta-sehitlerimize-buyuk-saygisizlik
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    takımlar alt yapıya önem vermedikçe taşımalı suyla değirmeni çevirmeye devam edecakler.takımların sabit gelirleride olmalı ondan şundan halktan bağışlarla takım bir yere kadar ilerler ondan sonrası hüsran son amatöre kadar gider. ayrıca kayserispor kulübüne gönüllü başkan adayı olmak istiyorum ilgililere duyrulur
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir konyali olarak bu duruma cok uzuldum federesyon yardimci olmasi lazim allah kimsenin basina vermesin
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Konya’nın durumu çok iyi gibi birde yorum yapmış kendi takımına bak önce,
    Cevapla
  • Karadeniz Uşağı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani daha neler. Federasyon kimseye yardım etmesin. İyi yönetilmeyen kulüp batsın gitsin.
    Cevapla
  • Lazrail 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon neye yardım edecek finansal konuyu yonetemiyorsan kapat git tff çiftlik mi
    Cevapla
  • hamit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara verilecek paraya yazık bu altı adamı toplasan Bi futbolcu etme onuç maçta yedi puan bunun bas sorumlusu da bıyık hoca hikmet ve Erol bedirdir nerde ruhsuz vasıfsız eleman varsa almışlar yeni başkan konuşup anlaşarak gönderiyor bunu yapmazsa küme düşeriz zaten neyin parasını istiyor bu ruhsuzlar
    Cevapla
  • Cimbom 4 yıl önce Şikayet Et
    Umut u hemen alın bu bizdekilerden coguna yüz basar futbolu ile
    Cevapla
  • hamit 4 yıl önce Şikayet Et
    Buyrun hayrını görün bos kaleye topu atamayan bos Bi adam zaten bu büyük yedi puanı bu ruhsuzlarla aldık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle