'Kasımpaşa'ya çıkan kırmızı kart hatalı'

Süper Lig'İn 14. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Kasımpaşa'da Karim Hafez 15. dakikada kırmızı kart gördü. Rıdvan Dilmen ve Erman Toroğlu, hakemin bu kararını değerlendirdi.

'Kasımpaşa'ya çıkan kırmızı kart hatalı'
'Kasımpaşa'ya çıkan kırmızı kart hatalı'
GİRİŞ 08.12.2019 20:12 GÜNCELLEME 08.12.2019 20:19
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

NTV'de kararı yorumlayan Rıdvan Dilmen: "Kim ne derse desin, hangi hakem ne derse desin, Kasımpaşa'nın pozisyonu kırmızı kart değil. Bariz gol şansı falan yok. Atiba değil de Usain Bolt olsa, o topa yetişemez." sözlerini kullandı.

 

 

Erman Toroğlu ise; "Kasımpaşalı Karim Hafez'e gösterilen kırmızı kart yanlış karar. Beşiktaşlı oyuncu topa dokunuyor. Topa vurduktan sonra Kasımpaşalı oyuncu kayarak geliyor. Atiba da Kasımpaşalı oyuncunun üzerinden atlamak isterken Hafez ona dokunuyor. Şimdi kural şu, Atiba ayağından açtığı o topa yetişebilir mi? Yetişebilirse kırmızı, yetişemezse sarı kart. Bence yetişemezdi. Hatalı bir kırmızı oldu. Sarı kart çıkmalıydı" dedi.

 

 

YORUMLAR 24
  • BERKAY 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayacaksanız Oynamayalım :D
    Cevapla
  • Bora 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa ekstra pozisyon yorumlanır,ekstra ceza uydurulur,yok usain bolt gelse yetişemezmiş,ya rıdvan objektif ol biraz tuttuğun takıma olsa farklı yorumlardın..........
    Cevapla
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk nin ilk yediği golden önce tartışmasız faul var ama vara gidilmiyor. koita 2. sarıdan atılması lazım ama atılmıyor. peki bunlara ne dicez?! evet paşaya kırmızı ağır olmuş ama kırmızıdan sonrası da resmen EYYAM!
    Cevapla
  • Kalkan balığı 4 yıl önce Şikayet Et
    BJK bu kadar kolay puan alıyor yazık
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama renkli
    Cevapla
  • omer 4 yıl önce Şikayet Et
    ermana ve ridvana sunu soralim kasimpasali oyuncu topa kayarak gelmese gol olma sansi yüzde kaç
    Cevapla
  • omer 4 yıl önce Şikayet Et
    hafez yatarak gelmese gol sansi yuzde kac ona bakmaklazim atiba son dokunuş yapan oyuncu avantaj onda
    Cevapla
  • omer 4 yıl önce Şikayet Et
    yetisemeyecegi topa yatarak gelmiyecek ayakta ikili mucadele yapacak kendine avantaj saglamayacak.yada topa dokunacak atiba gibi
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Atiba topa son anda dokunuyor. Pozisyonu iyi izlersen bir önceki Kasımpaşalı oyuncudan siyrilirken topa son anda dokunuyor ve top çok hızlı. Yatarak gelen hafez sadece onu durduruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle