Konya'da maç sonu olay! Sumudica...

Konyaspor-Gaziantep maçı sonrası Sumudica'nın hareketleri olay oldu! Konyaspor'dan sert açıklama gelirken Sumudica kendisini savundu.

Konya'da maç sonu olay! Sumudica...
Konya'da maç sonu olay! Sumudica...
GİRİŞ 08.12.2019 17:23 GÜNCELLEME 08.12.2019 18:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Gaziantep Teknik direktörü Marius Sumudica, 0-0 biten maçın ardından taraftarına üçlü çektirip, Konyaspor taraftarına "Küme düşeceksiniz" işareti yaparken ev sahibinden kınama mesajı geldi.

 

 

Konyaspor'un açıklaması şu şekilde;

"Gaziantep teknik direktörü Sumudica'nın maçın ardından önce tribünlerimizi tahrik etmesi, ardından taraftarımıza yaptığı utanç verici hareketini şiddetle kınıyoruz. Bu hadsiz teknik adam ve centilmenlikle bağdaşmayan hareketi için TFF'nin ilgili kurumlarını göreve davet ediyoruz."

 

 

SUMUDİCA: "BANA MAÇ BOYUNCA KÜFÜR ETTİLER"

Son düdüğün çalmasının ardından Konyaspor taraftarı ile diyaloğa girmesi ve yaptığı el hareketlerinin nedeninin sorulması üzerine Sumudica, kendisinin alkışlarken neden görülmediğini söyledi. Ardından devam eden Sumudica, maç boyu kenarda kendisinin yaşadıklarını kim yaşasa aynı hareketleri yapacağını dile getirdi. Sumudica bu konuşmanın ardından Konyaspor taraftarının kendisine yaptığı hareketleri basın açıklamasında beden dili ile göstererek neden bu hareketlerin görülmediğini sordu.

Teknik Direktör Sumudica, Aykut Kocaman’ın Konyaspor’a gelmeden önce kendisinin takıma çağrıldığını söyleyerek, Konyaspor’un çok fazla taraftarı olan bir takım olduğunu ve tarih yazan takım olduğunu vurguladı. Yine maç sonu yaşananlar hakkında konuşan Sumudica, kimsenin kendisine küfür etme hakkının olmadığını belirtti.

YORUMLAR 25
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir sey Konya ile Gaziantebin arasını bozamaz.Şahıslar bizi ilgilendirmez. Allahın selamı üzerinize olsun Gaziantepli kardeşlerimiz...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir antepli olarak yazık böyle bir insanla çalışmamalıyız benim görüşüm
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    bir konyalı olarak bu durum karşısında çok üzüldüm çok kızdım demeyeceğim. konyasporunki dahil tüm stadyumlar yıkılsın yere batsın. bu şeytani tuzaklar kıyamete kadar yerin dibine geçsin.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    maalesef her takım taraftarının içinde kendini bilmez bir güruh var. maçta bireysel ya da toplu şekilde küfrederek kendini tatmin eden bir yığın cahil sürüsü dolu tribünler. bu tipler, toplam takım taraftarlarının küçük bir grubunu oluştursa da sesleri çok çıktığı için hep ön plana çıkıyorlar. teknik direktöre, futbolcuya ya da başka herhangi birisine küfretmek ayıptır. teknik direktörün yaptığı ise hoş olmamış.
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    aykut aykut yanyollardan gitmeden olmuyor aykut
    Cevapla
  • osman42kny 4 yıl önce Şikayet Et
    hamsici arkadaşım sizin aykutla probleminiz ne yoksa hala size attığı muhteşem gölü unutmadınız da acısını mı yaşıyorsunuz haberi okumadan yorum yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle