Rıza Çalımbay iki yıldızını böyle motive ediyor

Sivasspor hocası Rıza Çalımbay, yıldızını parlattığı Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ı böyle motive ediyor: "Bu takım zirvede kalırsa Avrupa'nın önde gelen takımları peşinizden koşar. Transferi hak ediyorsunuz ama şimdi bunu değil sadece takımın başarısını düşünün."

Rıza Çalımbay iki yıldızını böyle motive ediyor
Rıza Çalımbay iki yıldızını böyle motive ediyor
GİRİŞ 03.12.2019 14:03 GÜNCELLEME 03.12.2019 14:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivasspor'da elde ettiği başarılı sonuçlarla sezona damga vuran, zirveye ambargo koyan Rıza Çalımbay, takımının konsantrasyonunu korumak için her yolu deniyor. Tecrübeli hoca en çok ise bu sezon yıldızını parlattığı iki oyuncusu; Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın üzerinde duruyor. Öyle ki iki oyuncunun da sezon sonunda Kırmızı-Beyazlı takımla sözleşmelerinin bitiyor olması ve isimlerinin hemen hemen her gün transferde bir takımla anılması futbolcuların kafasını karıştırıyor. Çalımbay ise bu durumun performansa ve takıma yansımaması için oyuncularıyla sık sık görüşmeler yapıyor.

 

 

'Direkt Avrupa'

Çalımbay'ın Emre ve Mert Hakan'la yaptığı görüşmede, "Takım olarak çok iyi bir durumdayız. Bunda sizin de payınız büyük. Ancak daha henüz ortada başarılmış bir şey yok. İkiniz de transferi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Ancak şimdi bunu değil tamamen takımın başarısını düşünün. Bu takım bu başarıyı sürdürürse Avrupa'nın önemli takımlarına transfer olursunuz. Odaklanacağınız tek şey Sivasspor'u zirvede tutmak olmalı" ifadeleriyle onları motive ediyor.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 2
  • sivas 4 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar yiğidolar
    Cevapla
  • Sivas 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivasın asıl topçusu erdoğan yeşilyurt. harika teknigi ve hücüm gücü.Bİraz daha şans veirlmeli 11. de başlamalı
    Cevapla