Kayserispor da modaya uydu

İstikbal Mobilya Kayserispor'da kulüp basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, ikinci golde VAR'a rağmen yanlış karar verildiğini söyledi. Bu arada Kayserispor, kulüplerin sosyal medya hesaplarında moda olan pozisyon çizimini, maçtaki tartışmalı ana uyarladı.

Kayserispor da modaya uydu
Kayserispor da modaya uydu
GİRİŞ 03.12.2019 00:50 GÜNCELLEME 03.12.2019 00:50
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı takımın ikinci golünün kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Tokgöz, şunları söyledi:

 

 

"Aslında maç eşit başladı ama ilk golden sonra ikinci gol için çok üzüldük. Bu golde topun dışarıdan geldiği çok netti. VAR odası nasıl kaçırdı, bu bizi çok üzdü. Bunun dışında Beşiktaş'ın hakim olduğu bir maçtı. Kayserispor'da genç oyuncularımız elinden geleni yaptı ama yeterli olmadı. Beşiktaş'ı da iyi oyunundan dolayı kutluyorum. Hakemlerimizin ve VAR odasının bazı kırılma anları oluyor. Bu tür deplasmanlar çok zor deplasmanlar. Kazanması güç, motivasyonu zor maçlar. İkinci goldeki durum küçük bir detay olarak gelebilir ama bizim de hassas bir dönemimiz. 3 puana çok ihtiyacımız vardı, kaçırdık. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."

YORUMLAR 26
  • Gecelerin Yargıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aleyhimize iki gol verildi.1-0 iken bu gol verilmezse belki oyunu dengeleyebilirdik.Kayserispor olarak işimiz çok zor sezon ortasına kadar en az iki maç kazanmamız lazım.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok net top dışarıda. Varsız da gördük. Beşiktaş ne yapsın? Golü hakemler verdi.Hakemi ve var ekibini alt lige yolla bak bir daha oluyor mu?
    Cevapla
  • yok artık 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten yorumları okuyunca şaşırıyorum, yani böyle konuşabilmek için ne olmalı diye zorluyorum kendimi. 1- yalan söylenmeli, ki kayserispor burada bunu yapmış pozisyon böyle değil, top çizgiyi terk etmemiş gerçek görüntülerde aşikar. 2- futbolu bilmemeli, ki burada yorum yapanların eminim çoğu kuralları bilmiyordur. 3- hasetlik yapmalı, ki maçı izlemediği halde yorum yapanlar dolu. İşin gerçeği maç 10-0 biterdi, hem de çok rahat zaten bjk ın karşısında bir rakip, yoktu. bjk iyi olduğundan değil, kayseri yoktu zaten. Şu maçı kayserinin hakeme bağlaması komedi, diğerlerinin bağlaması ise :) yorum bulamadım, herhalde peşin hükümlülük.
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar gerzek seyirci VAR boş konuşmalar VAR
    Cevapla
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    En boş beleş bi yorum senin ki seçildi tebrikler futbol kıtı
    Cevapla
  • ahm trz 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yazıyorsunuz beyler bein sport türk futbolunu yönetiyor hala anlamadınızmı. istediği pozisyonları var hakemlerine gönderiyor işine gelmeyeni göndermiyor tam bi senaryoyu uyguluyor şampiyonluğa oynayacak takımları dzayn ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle