Uygun açıkladı! "Sadece Adebayor değil..."

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'a 4-1 yenilen İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknik direktörü Bülent Uygun, büyük sorunlar yaşamalarına rağmen rakipleri karşısında iyi mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi.

Uygun açıkladı! "Sadece Adebayor değil..."
Uygun açıkladı! "Sadece Adebayor değil..."
GİRİŞ 02.12.2019 23:26 GÜNCELLEME 02.12.2019 23:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Uygun, karşılaşmanın ardından düzenlen basın toplantısında, Beşiktaş'ın istekli, arzulu ve coşkulu oynadığını belirterek, "Kazanmaya alışmışlardı. Sorunlarımızı anlatmaya gerek yok. Her türlü sıkıntılarımız var ama oyunu güzelleştirmeye çalıştık. 15 yaşındaki Emre ve 17 yaşındaki Nurettin ile Kayserispor formasını terletmeye çalıştık." dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor'un başında 25 gündür bulunduğunu hatırlatan Uygun, "25 gündür Kayserispor'un ayağa kalkması için sorunları çözmeye çalışıyoruz. Birçok problem yaşıyoruz. Sadece Adebayor bırakmadı, 5-6 futbolcu daha kulübü Futbol Federasyonuna verdi. Onların kalması için telkinde bulunuyoruz. Yeni başkanımız ödemeler yaptı. Kadro mühendisliği sonuç almamızı engelliyor." diye konuştu. 

Teknik direktör olarak kendisinin hakemliğin profesyonelliğe geçmesini yıllar öncesinde söylediğini hatırlatan Uygun, "Beşiktaş'ın ikinci golünü ben çaprazdan görüyorum, çıktı. Sonra dokunuyorsun faul. Bu işi profesyonelce yapacaksın. Antrenman ve analiz yapacaksın. Hakem hocası koşmasını, zıplamasını bilmiyor ki... Türkiye'de sistemleri değiştirmek lazım." ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR 9
  • Ali Uzalp 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu VAR'ada VAR koymalı ikinci golü autdan çelip pas veriyor , gelişine vurulan top tesadüfü gol oluyor kaleci LUNG kaleyi terk etse o Varlığı tartışılan VAR O golü vermezdi
    Cevapla
  • ANTALYASPORLU 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olun 2 sezon önce ANTALYA kümeye diye bağırırken sorun yoktu biz bu ligde kalacağız kayserispor bu ligden düşecek
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    beraber gideceksiniz
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk furbolunun sevimsizleri listesinde ilk 3 te yeri garanti
    Cevapla
  • Vn.... 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb yendin havaya girdin hele bu iyi gunlerin
    Cevapla
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik Bülent masalları... Birde şu 15 ve 17 yaşındaki çocukları oynattığını ballandıra ballandıra anlatması yok mu? Yahu madem bahane üreteceksin bu çocukların arkasına saklanma. Eğer bu çocuklar formayı hak ediyorlarsa oynat, kimse sana bir şey demez. Ama sırf sen bu konuşulsun istiyorsun. Akşam maça biraz baktım. Emre yetenekli ama asla şu anda süper ligde oynayamaz. Kopuk kopuk oynuyor. Gencecik bir fidan. Sen onu atmışsın kurtlar sofrasına. Nurettin keza öyle. Amatörce oynuyorlar ama bu Kayserispor'u ligde tutmaya yetmez. Senin çalıştırdığın takımların hali içler acısı. Kayserispor'u çok severim ama seninle maalesef küme düşerler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle