Jahovic o pozisyonu anlattı: Faul yapmadım

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Adis Jahovic, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Jahovic o pozisyonu anlattı: Faul yapmadım
Jahovic o pozisyonu anlattı: Faul yapmadım
GİRİŞ 24.11.2019 22:09 GÜNCELLEME 24.11.2019 22:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Adis Jahovic "Mücadeleye hızlı başladık, zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Yakaladığımız pozisyonlar var, Fenerbahçe de fırsatlar buldu. Fenerbahçe karşısında 1 puan iyi ama kazanabilirdik, başaramadık. Gol problemimiz yok, çünkü ligin en çok gol atan takımlardan biriyiz. Kesinlikle gol yollarında problem yaşadığımızı düşünmüyorum." dedi.

 

 

"ALTAY'A FAUL YAPMADIM"

Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır ile hava topu mücadelesi ve sonrasında attıkları golün iptal edilmesiyle ilgili soruları yanıtlayan Adis Jahovic "İptal edilen golümüzde Altay Bayındır, bana doğru geldi. Bence pozisyonu tekrar izlemeleri lazım. Faul olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadık, rakibi oynatmadık. Sergen Hoca'nın kenarda olması çok önemli ama bugün yoktu." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci boşa çıkıyor, yani zamanlaması yanlış ve adam kafa ile daha önce hamle yapıyor ve kaleci muhtemelen hava alıyor. fener taraftarının birer gözlük takmalarını tavsiye ederim.
    Cevapla
  • Yffg 4 yıl önce Şikayet Et
    Faulle alakası yok. Kaleciye altı pas çizgisinin içinde dokunamazsın. Olay dışarıda oluyor. Faulle değil. Gol buz gibi.
    Cevapla
  • DAĞHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Birileri milli takımdan elini çekti milli takım ne güzel oldu Türk futbol da güzel olacak inşallah
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahovic ya bi git. Top adamin avucundayken eline kafa atiyorsun. Nesi faul degil? Böyle yalanci futbolcular yüzünden futboldan soguyorum.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle topamı çıkılır bunlar nasıl bir kaleci sanki armut topluyor bu topu ya yumruklarsın yada bloke edersin vah türk futbolu vah dünya nın parasını veriyorlar böyle adamlara ondan sonra başarı bekle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle