Aykut Kocaman: 'Daha beterini yaşadım'

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş 'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: 'Daha beterini yaşadım'
Aykut Kocaman: 'Daha beterini yaşadım'
GİRİŞ 23.11.2019 22:52 GÜNCELLEME 23.11.2019 22:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Kocaman, "Hoş bir durum değil. Ama skorun yanı sıra, Beşiktaş'ın oyundan düştüğü anlarda topu öne götürdük ama ondan sonra skor yapmak için tedirgin halimiz daha da kötüydü. Benim için bu en kötü şeydi. Erozyon mu demek lazım, bunun biraz daha sürdüğünü gösterdi" dedi.

 

 

Golü atamadıklarını kaydeden deneyimli hoca, "Maç iki takıma da gidebilirdi. Bir takımın galip geleceği bir maç gibi görünmüyordu. Farkı yaratan Beşiktaş'ın gol becerilerine sahip oyuncuları oldu. Biz de Beşiktaş'tan top kaptık ama golü atamadık. Bunun üzerine söyleyecek çok bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"DAHA BETERİNİ YAŞADIM"

 

 

Daha iyi duruma gelebileceklerini söyleyen antrenör, "Kalkınma planı her an var ama ne kadar uygulanabilir? Bu durumu hayatımda ilk defa yaşamıyorum, daha beterini de yaşadım. Krizlerde hocalar çözüm ürettikleri için buralarda bulunuyor, yoksa kimse kimseyi buralara getirmez. Ancak zaman alıyor" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadroyu kim kurduysa , beyin gücü düsük bir kadro. Konyaspor artik biraz yatirim yapmali, borcu filan yok.
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    yan yollardan gitmeden olmuyor hocam kendi deyimizle :)
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocam senin sistemini begeniyoruz bu oyuncularla bu kadar basarılar hocam
    Cevapla
  • aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    aykut hoca seni sevdik konyaya lig 3. lüğü Türkiye kupası kazandırdın bunlar kolay şeyler değil, fakat elindeki kadro iyi değil, takım eski takım değil, transfer yapılmazsa bu sistemle takım küme düşecek gerçi transfer yapılsa bile uyum sorunu takım oturuncaya kadar ligde kalırsak en büyük başarı konyaspor için bu sene bu olur.
    Cevapla