Konyaspor'un golüne VAR engeli! 'Net gol...'

Süper Lig'in 12. haftasındaki Konyaspor - Beşiktaş maçında ev sahibi ekibin bulduğu gol VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

Konyaspor'un golüne VAR engeli! 'Net gol...'
Konyaspor'un golüne VAR engeli! 'Net gol...'
GİRİŞ 23.11.2019 21:10 GÜNCELLEME 23.11.2019 21:10
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda Konyaspor ile oynadığı mücadelenin 3. dakikasında ev sahibi ekip Milosevic ile ağları sarstı ve pozisyon VAR'da incelendikten sonra gol iptal edildi.

 

 

Sağ taraftan atılan uzun topu Ömer Ali son çizgiden kafayla geriye çevirdi. Elneny'den topu söken Milosevic düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Konyaspor golü kutladı ve santradan önce VAR odasından hakem Fırat Aydınus'a inceleme uyarısı geldi. Ekrana giden Aydınus yaptığı incelemenin ardından Milosevic'in vuruşunda Ömer Ali'nin Karius'un görüş açısını kapattığı yönünde karar vererek golü iptal etti.

 

 

RIDVAN DİLMEN: BENCE GÖRÜŞÜNÜ KAPATMIYOR

NTV'de pozisyonu değerlendiren Rıdvan Dilmen; "Ekranları başında olan herkes, acaba Elneny'e faul mu var, tabanla mı gidiyor oraya düşündü. Sonra ofsayt çıktı işin içerisinden. Hocalara diyorlar ki muhtemelen, 'Kalecinin görüş açısını kapatıyorsa, ofsayt verin. Ne yaptı VAR hakemi. Fırat Aydınus'a 'Bir gel' dedi. O da gitti, fakat enteresandır, rekor derecede karar verdi. O görüş açısına girdi ya, baktı açıya. Başka açılar gördük biz, sanki kapatmıyor gibi. Söylenen sözlerden sonra hemen döndü verdi. Fırat Aydnus, diğer açılardan baksa; farklı verecek sanki. Benim şahsi fikrim, kalecinin görüş açısını kapamıyor. Evet, Konyalı oyuncu ön tarafta fakat Karius görebiliyor topu." sözlerini kullandı.

ERMAN TOROĞLU: NET GOL

A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu ise; "Konyaspor'un iptal edilen golünde, topa vuran Konyasporlu oyuncu, oyuncunun açısı, Karius'un açısı ve Karius'un önündeki futbolcunun açısı önemli. Topa vurulduğunda, kaleci topu görüyor mu? Topa vuran oyuncunun arkadaşı kaleciyi yanıltıyor mu? Kaçıyor mu? Pozisyonu iyi inceledim, bence net gol. Yardımcı ve orta hakem kolay yakalayamayabilir. VAR'daki hakemin yakalaması gerekiyor." dedi.

YORUMLAR 62
  • stk_mlx 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınla kuş tutsan, yurt dışında hakem getirsen yine dört büyükler (gerçi dört değil üç) yine kazanır. Onların masa üstü oyunları sağlam.
    Cevapla
  • BAHADIR YAĞMUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Erman Toroğlu ofsayt diyor. Deniz Çoban ofsayt değil diyor. Anlaşılan bir standartı yok. Bu arada Beşiktaş'lıyım.
    Cevapla
  • Amuda Kalk 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki Ömer Ali topa vurulduğunda amuda mı kalkacak.Ne yapacak.Adam zaten kaçmaya çalışıyor.Yazık buz gibi golü , dolayısı ile maçı verdiler.Aynı pozisyon BJK de olsa kesinlikle iptal edilmezdi.
    Cevapla
  • Kural 4 yıl önce Şikayet Et
    Malesef eksik kurallar işte.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok basit. ofsayt posizyonunda olmayacak. Orda ne işi var kalecinin tam önünde.
    Cevapla
  • Beydiyeceksiniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zor günlerden geçiyoruz be ofsayt ne olduğunu bilmeyen yorumcuları kaldı günümüz
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ofsayt iste ne konusuyorsunuz daha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle