İrfan Can'dan transfer açıklaması! 'Hedefim...'

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Başakşehir'de galibiyet golünün asistini yapan İrfan Can Kahveci, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İrfan Can'dan transfer açıklaması! 'Hedefim...'
İrfan Can'dan transfer açıklaması! 'Hedefim...'
GİRİŞ 22.11.2019 23:17 GÜNCELLEME 22.11.2019 23:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu maçtan önce Galatasaray'ın 41 maçtır kendi evinde yenilmemesine dikkat çeken İrfan Can Kahveci, "Aslında çok iyi oynadığımı düşünmüyorum. Sol açıkta başladım, sonra kendi bölgeme geçince daha iyi işler yaptım. Elimden geldiğince, solda da mücadele ettim. 41 maç evinde yenilmeyen bir takımı yendik ve lider olduk. Bunu istiyorduk ve başardık." ifadelerini kullandı.

 

 

"O KADAR BASKI YOKTU"

Maç içerisinde fazla baskı hissetmediklerinin altını çizen Kahveci, "Ligin daha başı. Geçen sene burada sezonun sonunda yenildik. Sezonun sonunda taraftar baskısı daha fazla oluyor. Ligin başları olduğu için bugün o kadar baskı yoktu." dedi.

 

 

"İNŞALLAH AVRUPA'YA GİDECEĞİM"

Geleceği hakkında da konuşan genç oyuncu, "Başakşehir'de ve Milli Takım'da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hedefim kendimi geliştirmek ve Avrupa'ya gitmek. Bunu inşallah başaracağım." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    çünkü terim o kadar kötü oynatıyor ki taraftarın uykusu geliyor
    Cevapla