Büyük sürpriz! Arda Turan ve Fatih Terim...

Medipol Başakşehirli Arda Turan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in elini öpüp deneyimli hocaya sarılarak başarılar diledi.

Büyük sürpriz! Arda Turan ve Fatih Terim...
Büyük sürpriz! Arda Turan ve Fatih Terim...
GİRİŞ 22.11.2019 21:03 GÜNCELLEME 22.11.2019 22:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başakşehir forması giyen Arda Turan, A Milli Takım'da yaşananlardan bu yana aralarında soğukluk olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e doğru önemli bir adım attı.

Tecrübeli oyuncu, maç öncesi Fatih Terim'in yanına gelerek  deneyimli teknik adamın önce elini öptü ardından sarıldı ve başarılar diledi. Fatih Terim de aynı şekilde Arda Turan'a karşılık verdi.

İkilinin arasındaki soğukluğun sona erdiğine işaret eden bu hareketin ardından Fatih Terim ve Arda Turan kulübelerine geçti, karşılaşma başladı.

 

 

YORUMLAR 27
  • gonyali 4 yıl önce Şikayet Et
    tabii ardanin sozlesme bitiyor para lazim ...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    cirkefler rol yapmayin türkiye sizin ne oldugunuzu cok iyi biliyor
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Barselona da gayet başarılıydı taki başkana desteğini açıklayana dek sonra oynatmadılar bir önceki sezon messiden sonra en fazla gol atan oyuncuydu
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence arda hayatında diskoda yaşadığı olay dışında utanılacak birşey yapmadı her ne kadar ünlü olup attığı adımlar yadırgansa da bir Türk olarak ekserimiz onun yaşadıklarını yaşadığında aynı şekilde davranırdık herkes dönüp kendine baksın önce
    Cevapla
  • Saim 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca yüzüne gülse de affetmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle