Dilmen: İddia ediyorum! Avrupa'nın en kötüsü

Beşiktaş'ın Denizlispor'u 1-0 yendiği mücadele sonrası konuşan Rıdvan Dilmen, "Keyifsiz bir hafta sonu oldu benim için. İşkence gibiydi. İddia ediyorum Avrupa'da bizden kötü lig yok. Çok üzülüyorum." dedi.

Dilmen: İddia ediyorum! Avrupa'nın en kötüsü
Dilmen: İddia ediyorum! Avrupa'nın en kötüsü
GİRİŞ 11.11.2019 00:43 GÜNCELLEME 11.11.2019 00:48
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Rıdvan Dilmen de NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında gündemi değerlendirdi.

Dilmen, "Ülke futbolu 30 yıldır kötü yönetiliyor. Geçen sene kötü performansından sonra iki hakem gitti sonra bir tane daha gitti. Hakem kalmıyor. Maalesef bu yıl daha kötü gidiyor. Bugün Vida'yı beğendim. Gökhan baya canlıydı. Karius bence taraftarla artık barıştı. Son haftalarda çok iyi oynuyor." dedi.

 

 

"HAKEMLERİN GEÇMİŞİNDE KESİNLİKLE FUTBOLCULUK OLMALI"

Dilmen, "Keyifsiz bir hafta sonu oldu benim için. İşkence gibiydi. İddia ediyorum Avrupa'da bizden kötü lig yok. Çok üzülüyorum. Allah bana yorumculuğumda inanamadığım bir şeyi söyletmesin. Rabbime duam bu. Hakemlerin yeteneğini tartışırız ama her geçen gün atamalarla da algılarla da görebiliyoruz ki futbolumuz daha güvensiz, daha kötüye gidiyor. Bence hakemlerin geçmişinde kesinlikle futbolculuk olmalı." diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • mustafa çevik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Tv kanallarında bitmiş maçın yorumları saatlerce yapılıyor. Yorumcularda sırf mualif olmak için konuş babam konuş. Sonuç koskoca bir fiyasko.
    Cevapla
  • Dadas.25 4 yıl önce Şikayet Et
    adam hakli demis
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    koyu bir beşiktaşlı olarak maçın devre arasında 15 dakika izlediğim liverpool manchester city maçındaki kalite ve futbol anlayışının zerresi bizim takımlarımızda yok ligimiz gerçekten çok kötü ve kalitesiz siyahi futbolcular ile dolu altyapıŞART!!
    Cevapla
  • alp-eren 4 yıl önce Şikayet Et
    yorumlar 3 büyüklere,destek yine öyle yonetimler alt yapıya bakmıyor dünya sıralamasında genç nüfus un fazla olduğu ulkeler sıralamasında ilk ler de yer alan ülkemiz de çocuklar harcanıyor.alanya,sivas ve Malatya takımları hakkın da konuşmalar sadece şampiyonluk sayısı fazla olan takımların gölgesinde anlatılıyor.her hafta hakem ile ilgili konusmak yerine sadece futbol konusulsa ki cok şükür onu da bitirdik.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    11 yabancı oynatan takım var lig de ne bekliyon. 1 tane oynayacak yerli bulamıyorlarsa ne bekliyorlar nasıl bir lig olsun ki alayı çapsız işte
    Cevapla
  • ultraslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan hangi ligleri ne kadar takip ediyon çek ligi isveç ligi hafi polonya ligi bi nebze bizimki gibi ama seviye farki var macar ligine kac kere baktında bu boş yorumu yaptın cok merak ediyom.Senin yorumculuğuna güvenim yoktu simdi itibarımda yok vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle