Enzo Crivelli atıyor Başakşehir kazanıyor!

Süper Lig'de bu hafta Ankaragücü'nü ağırlayan Medipol Başakşehir, Enzo Crivelli'nin golleriyle rakibini yendi ve zirve takibini sürdürdü.

Enzo Crivelli atıyor Başakşehir kazanıyor!
Enzo Crivelli atıyor Başakşehir kazanıyor!
GİRİŞ 10.11.2019 21:04 GÜNCELLEME 10.11.2019 21:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 11. hafta maçında Medipol Başakşehir ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla ev sahibi Medipol Başakşehir oldu.

 

 

Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 10 ve 77. dakikada Enzo Crivelli kaydetti. Süper Lig'de 10. maça çıkan 24 yaşındaki Fransız golcü Enzo Crivelli, 6. golüne ulaştı. Ankaragücü'nün tek golü 87. dakikada Aydın Karabulut'tan geldi.

Bu galibiyetin ardından Medipol Başakşehir puanını 19'a yükseltti. Ankaragücü 9 puanda kaldı.

 

 

Süper Lig'de milli aranın ardından Medipol Başakşehir, Galatasaray'a konuk olacak. Ankaragücü, Trabzonspor'u ağırlaycak.

YORUMLAR 4
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da oynayan tek takım. Başarılar...
    Cevapla
  • Ersin 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir'de Edin Vısca gerçeğini kimse görmüyor. Yıllardır takip ederim her geçen gün kendisini katlayarak devam ediyor
    Cevapla
  • EDİN VİSCA ADAMDIR 4 yıl önce Şikayet Et
    Her sene double-double yapan bir oyuncu vasat değildir, Avrupadan teklifler geldi, Başakşehir şampiyonluk hedefleri ve gelen ücretlerin yeterli seviyede olmaması sebebiyle göndermedi, adam geldiğinden bu güne 180 gole direk katkı vermiş, Dünyada bu sayıya ulaşmış oyuncu sayısı azdır.
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar da değiil öle olaydı avrupa çoktaaan alırdı vasatını aşamadı
    Cevapla