Süper Lig tarihine geçen gol!

Kayserisporlu Emre Demir Gençlerbirliği karşısında fileleri havalandırdı ve Süper Lig tarihinin gol atan en genç oyuncusu oldu.

Süper Lig tarihine geçen gol!
Süper Lig tarihine geçen gol!
GİRİŞ 09.11.2019 16:41 GÜNCELLEME 09.11.2019 17:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İstikbal Mobilya Kayserispor'un 15 yaşındaki futbolcusu Emre Demir, Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği filelerini havalandırarak lig tarihinin bilinen en genç golcüsü oldu.

Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 68. dakikasında Bernard Mensah'ın yerine oyuna giren Emre Demir, 3 dakika sonra fileleri havalandırdı. 

15 Ocak 2004 doğumlu Emre, 15 yaş 9 ay 25 günü doldurduğu gün, Süper Lig'de gol sevinci yaşadı. Bu gol, genç futbolcunun tarihe geçmesini sağladı.

Emre Demir'den önce ligde gol atan en genç  futbolcu, Bursaspor forması giyen Enes Ünal'dı. 25 Ağustos 2013'deki Bursaspor-Galatasaray maçında fileleri havalandıran Enes, 10 Mayıs 1997 doğumlu. Bu maçta takımının beraberlik golünü atan Enes Ünal, gol sevincini yaşarken 16 yaşını 3 ay ve 17 gün geçmişti.

Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcular;

Emre Demir 15
Enes Ünal 16
Batuhan Karadeniz 16
Serkan Bakan 16
Kazım Nas 16

 

EMRE DEMİR: "HEDEFİM AVRUPA"

2-1 kaybettikleri maç sonrası açıklamalarda bulunan Emre Demir; "Gol attığım için mutluyum ama buradan 3 puan almak istiyorduk. İnşallah kenetlenerek üst sıralara çıkmak istiyoruz. Şans verildikçe daha iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum. Daha istekli olup Kayserispor'u ve ailemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Hedefim Avrupa. Avrupa'ya gidip Türkiye'yi temsil etmek istiyorum. Soyunma odasında hocam ve ağabeylerim tebrik etti." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 23
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcisi olsun ama bence cok genc bir yas siniri olmali en az 18 olmali
    Cevapla
  • maho 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah sonu diğerlerine benzemez.
    Cevapla
  • Mmmmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedefim Turkiye demeli
    Cevapla
  • Mmmmmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedefim Turkiye demeli
    Cevapla
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden Avrupa? Futbolun bu kadar ilgi gormesini garipsiyorum ve tasvip etmiyorum ama ülkeni kendi ülkende kalarak ve markalasarak da temsil edebilrsin. Avruladaki oyncunun hedefim Türkiye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle