G.Saray'dan F.Bahçe ve Trabzonspor'a cevap!

Galatasaray Yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

G.Saray'dan F.Bahçe ve Trabzonspor'a cevap!
G.Saray'dan F.Bahçe ve Trabzonspor'a cevap!
GİRİŞ 04.11.2019 22:21 GÜNCELLEME 04.11.2019 22:21
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un internet üzerinden gelen TFF'ye yönelik eleştirileri sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Özüdoğru, geçen sezon yaptıkları açıklamaları hatırlatarak, "Başkanımız geçen sene bu zamanlar yapılan haksızlıklara 'herkes' için tepki verdiğinde topluluk olarak yapılan açıklamalar ne dünü, ne de bugünü kurtarmadı!" ifadelerini kullandı ve Mahatma Gandhi'nin, "Haksızlığa sapıp bütün insanların seni izlemeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir." sözünü paylaştı.

"GERÇEĞE YÖNELMEK ZAMANI"

"Bu yıl mı? Yine en çok kart gören, en çok ceza alan biziz!" diyerek gönderisine devam eden Özüdoğru, "Haksızlığa uğradığımızda tepkimizi 'herkes' için gösterdik gerekirse yabancı hakemlerden destek alın dedik. Öyle lafı ortaya da atmadık, atmayız! Sözün özü; olmayan mağduriyetten 'kahraman' çıkmaz! Gerçeğe yönelmek zamanı!" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR 22
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    gs türk futbolunun yüz karasıdır.
    Cevapla
  • Adam haklı beyler 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam çakmış adam haklı dağılın
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarda piskinlik olurmu. Bunlarin gücü Tff deki. Masadan geliyor Istenilen maca göre operasyon.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş hani vardıya daltonlar çetesi geçen sene cimboma karşı skandal bildiri yayınlayanlar. Hani diyorlardı ya hakemde insandır hata yapar. Eeee ne oldu şimdi hakem yine insandır ve hata yapar. Ama Allah bunların iyi niyetli olmadıklarını ezikliklerini kapatmak için bu yola başvurduklarını görüyordu. ve sırayla başladılar gitmeye. bedir erol gitti. fiko gitti. sırada kubidik göksel var. arkasından ..... gelirler artık merak etmeyin. zaten futbolun böyle yönetilemeyceğide belli olduğu için federasyona yakında kayyum atanır ve futbol rahatlığa kavuşur.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    gs bir siyon takımıdır ve içimize düşmüş bir kurttur,
    Cevapla
  • Naber 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş kıskandın ellam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle