Kasımpaşa'dan olaylı maç için açıklama!

Kasımpaşa Kulübü, Süper Lig’in 10’uncu haftasında dün oynanan BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının ardından soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylarla ilgili kulübün resmi internet sitesinden açıklama yayımladı.

Kasımpaşa'dan olaylı maç için açıklama!
Kasımpaşa'dan olaylı maç için açıklama!
GİRİŞ 04.11.2019 19:34 GÜNCELLEME 04.11.2019 20:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaşanan olayların herkesi üzdüğünü belirtilen açıklamada, “Öncelikle belirtmeliyiz ki dün kendi stadımızda oynadığımız BtcTürk Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından soyunma odası koridorunda yaşanan olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Maç esnasında oyuncular arasında yaşanan tartışmanın ardından bu üzücü olaylar maç sonrasına da sirayet etmiştir. Ne yazık ki maç sonrası koridorlarda da sporun fair-play ruhuna uymayan davranışlar sergilenmiş ve kısa süreli olarak tansiyonun yükselmesine sebep olunmuştur. Hepinizin bildiği üzere Türk sporunda şirket modeliyle ve tesisleşmesiyle önemli bir yere sahip olan Kulübümüzün bu tür olaylara karşı duruşu bellidir. Eminiz ki, bizler kadar Yeni Malatyaspor Kulübü de bu olaylar sonrasında derin bir üzüntü içerisindedir. Bu yaşanan olayların tekrar edilmemesi temennisi ile Yeni Malatyaspor ile olan dostluğumuzun devamını diler, kendilerine ilerideki maçlarında başarılar dileriz. Tüm kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 4
  • ilkay 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyler Malatyada yaşansaydı,federasyon Malatyasporun canına okurdu.Beyefendiler üzüntülerini bildirince konu kapanmışmı oluyor.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    hakem malatyayı katletmiş resmen ya!
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir özür yok mu. Veysel nolyo.
    Cevapla
  • Kasımhatun 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaya gelince o veyseli getirmeyin dost dinlemeyiz hakeden hakkını alır
    Cevapla