Bülent Uygun: Sanırım kaderimde bu var

Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe maçı sonrasında konuştu.

Bülent Uygun: Sanırım kaderimde bu var
Bülent Uygun: Sanırım kaderimde bu var
GİRİŞ 03.11.2019 22:31 GÜNCELLEME 03.11.2019 22:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden ve ilk galibiyetini alan Kayserispor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"PSİKOLOG GİBİ İLGİLENDİK"

Oyuncularla geldiklerinden beri ilgilendiklerini aktaran Uygun, "Bismillah dedik başladık. Zor bir süreçteydi Kayserispor camiası. Bu süreci ekibimle analiz ettik. Kaliteli bir takım olduğunu biliyorduk Kayserispor'un. Fenerbahçe'nin zaaflarını değerlendirmeye çalıştık. İzleyenlerin keyif aldıklarını düşünüyorum. Futbolcularımızın yürekli, istekli, arzulu ve mücadeleci bir oyun vardı. Futbolcularımız, uzun süredir galip gelemedikleri için psikolojileri bozulmuştu. Biz de onları tedavi etmeye çalıştık bir psikolog gibi. Ligin daha başındayız. Bu süreci, en alttan çıkmayı inşallah başaracağız." şeklinde konuştu.

"SANIRIM KADERİMDE BU VAR"

Kariyerinde sürekli alt sıralardaki takımları çalıştırdığınmı söyleyen teknik adam, "Ben hayatımda hep son sıradaki takımları çalıştırdım. Sanırım benim de böyle bir kaderim var. Ortadoğuya gittiğimde de böyleydi. Alttan aldığımız takımlarda yaşadığımız başarıları, Kayseri'de inandığımız futbolcularla başararak devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Fatih Hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'ye gelmesi gereken teknik direktör bu adam. Kesintisiz en az 5 yıllık imza atılmalı. İstikrar için de devam edilmeli.
    Cevapla
  • 1126 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak İnşallah istediğin başarıları elde edersin Bülent hoca. Birgün FB. hocası olursun. Aykut hoca ve sizin gibi hocaları bırakıp Ersun gibi hocaları tercih edenler birgün sizin kıymetinizi anlarlar.
    Cevapla
  • Gürbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb ni yendiniz ya 5 hafta puan alamazsiniz kovulursun senin kaderin bu asker bülend
    Cevapla
  • 38 gadası 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah hep böyle gider. Başarılar diliyorum ...
    Cevapla