Çok konuşulan pozisyon! Altay Bayındır...

Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaki maçın ikinci yarısındaki hava topu çok konuşuldu.

Çok konuşulan pozisyon! Altay Bayındır...
Çok konuşulan pozisyon! Altay Bayındır...
GİRİŞ 03.11.2019 22:18 GÜNCELLEME 03.11.2019 22:18
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaki maçın ikinci yarısında Pedro Henrique ile Altay Bayınsır arasındaki pozisyon çok konuşuldu.

Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, çıktı ve topu aldı. Bu sırada Kayserisporlu Pedro Henrique de topa yükseldi. Sonrasında, Pedro Henrique yerde kaldı. Kayserisporlu futbolcu, Altay Bayındır'ın kasıklarına diziyle vurduğunu belirterek sağlık görevlilerinin gelmesini istedi.

Bu pozisyonun ardından Kayserisporlu futbolcular, hakem Arda Kardeşler'den kırmızı kartına başvurmasını bekledi. Ancak Arda Kardeşler, bu pozisyon için karta gerek olmadığını belirtti.



AHMET ÇAKAR'IN YORUMU

Bu pozisyonu değerlendiren eski hakem Ahmet Çakar "Ya Zekeriya Alp ve avaneleri, bırakın gidin, terk edin MHK'yi. Ama giderken o VAR'ınızı da alın. Evinizde süs diye kullanırsınız. Fenerbahçe'nin net penaltısı atlandı. Kaleci Altay'ın rakibinin kasığına attığı diz atlandı. Kasıt bunlar kasıt." şeklinde tweet attı.

YORUMLAR 67
  • Yavuz Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da hakkı yeniyor. O kadar çok puanımız böyle yok yere gidiyor ki. Yazık gerçekten.
    Cevapla
  • dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    tipik kayseri seneye 2.ligde size başarı dilemiyorum:)
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi net penaltıdan bahsediyorsunuz, neresi net onun,bildiğin bırakıyor yere kendini, "Kurguyla şampiyon olacaksınız", saklamanın anlamı yok,kaybettiğiniz bir şey yokken, kazandığınız 2-3 maçlık ceza alması gereken Altay!
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuktan hakem olmaz korkak maç yonetiyor
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüpcuye laf soyledik ama arar olduk . Nihat ozdemir futbolu batiriyor . Federasyon acil gitmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle