Süper Lig'de şok kavga! Polis güçlükle ayırdı!

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan ve 2-2 biten Kasımpaşa - BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından arbede çıktı.

Süper Lig'de şok kavga! Polis güçlükle ayırdı!
Süper Lig'de şok kavga! Polis güçlükle ayırdı!
GİRİŞ 03.11.2019 20:30 GÜNCELLEME 03.11.2019 20:30
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının ardından iki takım futbolcuları arasında arbede çıktı.

 

Alınan bilgiye göre, karşılaşma sırasında ev sahibi takımdan Veysel Sarı ile konuk ekipten Adis Jahovic arasında oluşan gerginlik, soyunma odasına taşındı.

Konuk takım soyunma odasına giden Veysel ile Jahovic arasındaki tartışma, küfürleşme ve arbedeye dönüştü. Diğer futbolcular ile teknik ekiplerin de katılmasıyla büyüyen tartışma, güvenlik görevlileri ve polisin araya girmesiyle güçlükle yatıştırıldı.

 

 

YORUMLAR 17
  • fırat kalkanı 4 yıl önce Şikayet Et
    ben sporcunun zeki cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim...
    Cevapla
  • kurşat ters 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çirkef hakemlerin Anadolu düşmanlığı her maçta ortaya çıkıyor ,resmen maçı katletti ,alenen YeniMalatyasporun hakkı acıkça yenmiştir.Adalet varsa bu hakemlerinde bir cezası olmalı...ama nerdeee ,bu ülkede neyin doğru yapıldığı görülmüş kiiii
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper Lig Hakemlerini degil ama TFF yi tebrik ediyorum. Bu Hakemler gecen sezon en ufak dokunusa faul veriyorlardi, garip garip kararlar veriyorlardi. Simdi ne yerde yatan kaldi ne en ufak dokunusta faul veren cirkef hakemler kaldi. VAR cok cabuk karar veriyor. Mac cok güzel akici geciyor, artik keyif vermeye basladi. Geriye kalan tek sorun, malum takimlarin cirkef taraftarlari ve bu takimlarin Medyadaki usaklari. Bunlarda cözülürse, Türk futbolunun marka degeri artar.
    Cevapla
  • lalapaşa 4 yıl önce Şikayet Et
    Cümlenin sonunda şaka şaka lan yazacaksın sandım kardeşim
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    bir trabzonlu olarak malatyanin hakkinin yendigini dusunuyorum. dun trabzon bugun malatya nedir bu anadolu dusmanligi
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    siz acayipi cirkeflestiniz. Hakemler süper mac yönetiyor, her seye faul vermiyor, topun oyunda kaldigi süreyi yukari cikartiyorlar. Her faulde yerde yatan trabzonlu cimbomlulari görmek istemiyoruz artik. Anadolu takimlari bu ikiliyi örnek alip, onlarda her faulde yerde sürünüyor. Bunun artik önüne gecildi ama tabi bu TS ve GS lilerin isine gelmiyor. Aglayin, artik sizin söz hakkiniz bitti !
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    saha içinde hakem yanlış yorumlayabilir yanlış kararda verebilir bu tartışılır bir malatyalı olarak sana şunu söyleyeyim kasımpaşa malatya maçının spikerinin kasımpaşanın attığı golde bağırışını duyaydın sanki milli takımımız yunanistana gol atmış gibi
    Cevapla
  • Aynen haklısın 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor selam olsun
    Cevapla
  • BÜLENT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bu olayların sebebi hakemdir cezalandırılmalı hakemlikten atılmalı Anadolu takımlarına karşı bi garezleri var yayıncı kuruluşta bakıyorum hep taraflı yayın yapıyor yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle