Sergen Yalçın çıldırdı! Zor sakinleştirdiler

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında kırmızı kartla oyun dışı kalınca adeta küplere bindi.

Sergen Yalçın çıldırdı! Zor sakinleştirdiler
Sergen Yalçın çıldırdı! Zor sakinleştirdiler
GİRİŞ 03.11.2019 18:21 GÜNCELLEME 03.11.2019 20:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 10. haftasında Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Sergen Yalçın karşılaşmanın 85. dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Sergen Yalçın itirazlarını şiddetli şekilde devam ettirince bu kez Özkahya, doğrudan kırmızı kartla Sergen Yalçın'ı oyun dışına attı. Kırmızı kart görmesinin ardından çok sinirlenen Sergen Yalçın zor sakinleştirilerek oyun alanı dışına alındı.

 



Murat Şahin: “Bu akşam futbolu konuşmak isterdik!”

Mücadelenin 85. dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kart gören Sergen Yalçın’ın yerine basın toplantısında Murat Şahin mücadeleyi değerlendirdi. Şahin, maç içinde ve sonrasında yaşanan olayların futbolun önüne geçtiğini söyleyerek, “Bu akşam burada futbol konuşmak isterdik. Bir sürü olay yaşadık. Maç içinde ve sonrasında ciddi sıkıntılar oldu. Yaşananlar üzücüydü. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak da istemiyorum. Kulüp, gerekli açıklamaya daha sonra yapacaktır” dedi.



"Maç için üzülüyoruz"

Hakemin kendilerini ezdirdiklerini belirten Şahin, “İlk yarı itibarıyla maçı hak eden bir futbol oynamadık. İkinci yarıda ise 10 kişi kalana kadar oyunu domine etmeye çalıştık. Ciddi şekilde maça ortak olmuşken beklemediğimiz ve anlamadığımız bir kırmızı kart gördük. Hakem, maçın genelinde deplasman takımı olarak bizi gereğinden fazla ezdirdi. Maçın sonunda yaşadığımız olaylar daha üzücüydü. Bu maç için üzülüyoruz” diye konuştu.

Murat Şahin, teknik direktörleri Sergen Yalçın'ın kırmızı kart görmesiyle ilgili soruya ise şu cevabı verdi:

“Çizgiyi geçseniz bile sarı kart veriliyor. Ciddi bir durum yoktu. İtiraz devam edince hakem kırmızı kart verdi. Hakem, bizden kimi bulsa atacak gibiydi. Türk futbolu adına güzel bir maç olmadı. Hakem bugün maçın önüne geçti.”

 

 

YORUMLAR 11
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergenin itirazı neye? Robin Yalçın'a gösterilen 2. sarı karta Sergenin çıldırmasının sebebi oyuncusunun haksız yere atılmasıydı. Ne yani haksızlık karşısında teknik direktör susacak mıydı? hiçbir şey demeyecek miydi? niye sinirlendi? çünkü VAR uyarsa bile verilen kart geri alınamadığından ve telafisi imkansız olduğundan oluşan yeni durum haklı olarak teknik direktörü sinirlendirmiştir.
    Cevapla
  • Mltym 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hepsi anlaşmalı planlı bütün futbol yorumcuları büyük denen ama gözümde küçük olan takımların Leh’ine gelince çok güzel konuşurlar ama Anadolu takımları oluca haksızlıkları ararlar spiker kendini yırtıyor Kasımpaşa gol atınca bunlar hiçbirşey olamazlar...
    Cevapla
  • Metoo 4 yıl önce Şikayet Et
    Spiker kardes o kadar yirtinacagina sahaya dalsaydin bari..hakem hakkinda konusacak birsey yok..anadolu takimlari dogranmaya devam ediyor..bu devran boyle gider..sampiyon da duseceklerde belli..lig bosuna oynaniyor..
    Cevapla
  • Berkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Artik anadolu ligini kurmak gerekiyor.
    Cevapla
  • Gündüzbeyli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçta hakem kendine verilen görevi (Sergen hoca ve Malatya sporu bitirme) layıkıyla yaptı. Bakalım spor yorumcuları (!) buna ne diyecek. Merakla bekliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle