Sivasspor doludizgin! Bu sezon bir ilk

Süper Lig'de 10. haftasında Sivasspor, deplasmanda Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Yiğidolar bu sezon deplasmanda ilk kez galip geldi.

Sivasspor doludizgin! Bu sezon bir ilk
Sivasspor doludizgin! Bu sezon bir ilk
GİRİŞ 03.11.2019 16:09 GÜNCELLEME 03.11.2019 16:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Mehmet Özdilek'in takımı Denizlispor ile Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Sivasspor kozlarını paylaştı.

 

 

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sivaspor 2-0'lık skorla kazandı. Sivasspor'un gollerini 41. dakikada Hakan Arslan ile 90+1'de Arouna Kone kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Denizlispor 11 puanda kalırken ligdeki 5. yenilgisini aldı. Sivasspor 18 puana çıkarken bu sezon deplasmanda ilk kez galip geldi. 

 

 

Ligin bir sonraki haftasında Denizlispor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Sivasspor sahasında Konyaspor'u konuk edecek.

YORUMLAR 8
  • bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas en iyi
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Sivas’ın sende bu ligdeki şampiyonluk olanlar arasına katır Anadolu’nun gücünü göster her zaman destekcıyız ta 3.ligten beri
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk deplasman galibiyeti ve 18 puan. Helal olsun. Demek 1 maç daha alsaymış liderdiler.
    Cevapla
  • Yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Selam durun yiğido geliyor.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Sivas takimi gercekten tehlikeli. Riza Hoca cok iyi is cikarmis ve kendini gelistirmis. En önemli özelligi, hücum yaparken bunu planli bir sekilde yapiyor, orta yapmak icin orta yapmiyor, takim arkadasini ariyor ve adrese teslim pas veriyor. Cok etkili hücum ve kontra atak takimi. Bu Sivas cok can yakar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle