Bülent Korkmaz'dan istifa sorusuna cevap

Süper Lig'in 10. haftasında oynanılan ve Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrasında Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz yayıncı kuruluşa konuştu.

Bülent Korkmaz'dan istifa sorusuna cevap
Bülent Korkmaz'dan istifa sorusuna cevap
GİRİŞ 02.11.2019 22:38 GÜNCELLEME 02.11.2019 22:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Korkmaz, konuşmasının başında, "Bambaşka iki yarı oynadık. İlk yarı hiç düşünmediğim bir oyun. Çok kolay gol yedik. İkinci yarıda istediğimiz iç saha oyunu vardı. Her türlü riski aldık, gol pozisyonları yakaladık, gol attık. Pozisyona girip atamıyoruz bazen."
dedi.

Tecrübeli teknik adam, 2. yarıdaki oynadıkları oyuna dair yaptığı konuşmada, "İkinci yarı istediğimiz oyunu oynadık. Artık yapacağımız başka bir şey yok. Bundan sonraki maçlarda konsantrasyon olarak hem ilk yarıyı hem ikinci yarıyı aynı oynamak gerekir." yorumunu yaptı.

İSTİFA CEVABI

Akdeniz ekibinin hocası, istifa ile ilgili sorulan soruya ise, "Başkan ne derse ben onu yaparım. Çünkü, bu tip durumlarda ayakta kalan, çalışan, dik duran biriyim. Her zamanki gibi o mücadelemizi göstermemiz lazım." cevabını verdi.

 

 

YORUMLAR 4
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Gittiği her takımı düşürüyor.
    Cevapla
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenere gelince 11 kişi kale önünde duvar olup bekle diğerlerine yat teknik adamlık senin neyine ondan sonra niye futbolda kalite yok derler avrupada adamlar küme düsecek olsalar bile atak oynuyorlar çünkü futbol onlarda eğlence bizde rant ve kaos
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece fenere oyna Bülent diğer takımlara yat
    Cevapla
  • sivas 4 yıl önce Şikayet Et
    fenere oynamadiki takimi kale onunden cikmadi tek pozisyon gol oldu
    Cevapla