İspanya'da gündem Galatasaray: Cehennem!

La Liga'da Real Madrid'in Mallorca karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında İspanya'da tek gündem Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçı oldu.

İspanya'da gündem Galatasaray: Cehennem!
İspanya'da gündem Galatasaray: Cehennem!
GİRİŞ 21.10.2019 10:25 GÜNCELLEME 21.10.2019 10:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İspanya basınının, Zinedine Zidane'ın kader maçı olarak yorumladığı Galatasaray karşılaşması, önde gelen gazetelerin manşetine taşındı.

 

 

"BU BİR FİNAL HAZARD"

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca, sezon başından beri performansıyla beklentilerin altında kalan Hazard'a çağrıda bulundu. Gazetenin manşetinde "Bu bir final Hazard" ifadeleri yer aldı.

 

 

"CEHENNEME HOŞ GELDİN"

AS gazetesi ise Türk Telekom Stadyumu'ndaki atmosfere dikkat çekti ve Real Madrid'i zor bir maç beklediğine vurgu yaptı. İspanyol gazetenin manşetinde "Cehenneme hoş geldin Real Madrid" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray ile Real Madrid, Türk Telekom Stadı'nda 22 Ekim Salı günü saat 22.00'de karşı karşıya gelecek.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • Bu ne 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs düşmanlığı be arkadaş ne ezik adamlarsınız. Ben en kötü halinde dahi fbyi bjk yi avrupada destekledim. Şanlı bayrağımız dalgalanıyor o Türkiyemizi çekemeyen ülkelerde. Yazık ki içinizde sempatizanlık bir gr vatanseverlik kalmamış!! Avrupa Türkiyeye gerçek yüzünü her defasındagösteriyor. Siz alın kına yakın her yerinize yenilince!!
    Cevapla
  • Gudor 4 yıl önce Şikayet Et
    Real yürüyerek alır...
    Cevapla
  • Hsn 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorun yoook gelir 3 tane atar gidersiniz
    Cevapla
  • cimbomluuuu 4 yıl önce Şikayet Et
    he tabi
    Cevapla